שיניים בבקשה תעזרו לנו למצוא רופא שיניים...!

לא עברתי על כל האשכול,
אבל אני ממליץ על ד''ר מתוק שהוא רופא שמקבל במרפאה של ד''ר שיפר בבני ברק
ויש לו סבלנות וגישה מצויינת לילדים

אני מחפשת מאוחדת בירושלים ולא דר פאדי- תורים עוד שנה וחצי..

יש את דוקטור אשש ברחוב לויד ג'ורג' בירושלים אין כמו השירות שלו והיחס האישי שהוא נותן לכולם.
הוא יהודי דתי ואפשר לקבל תור על עוד חודש............
הטלפון של המרפאה: 026574433

בוודאי יש את ד"ר גבי במרפאת מגן אברהם_(הסדר עם מאוחדת)
מומחה עדין ומסיח את דעת הילד
מספר סיפור ואז כשמגיע לטרקטור נכנס עם הצינור לתוך הפה וכו'
מצחיק בטירוף
אך מצליח עם כל העקשנים

אני חייבת דחוף תור לרופא מומחה ומקצועי לשורש. יש המלצה לרופא שהתנסתם
אני חייבת דחוף תור לרופא מומחה ומקצועי לשורש. יש המלצה לרופא שהתנסתם?
פרופסור צבי מצגר בתל אביב רחוב שפרינצק 3 בית הרופאים - יקר אבל מאוד מקצועי - אני היה לי בעיה רצינית במיחד וכל רופאי השינים המליצו עליו

יש לנו תור לד''ר מאי מהצוות של ד''ר פאדי
ילדה בת 6 חרדתית מאד שטופלה רק אצל פאדי (בצרחות ובהצלחה)
אשמח לשמוע קצת על ד''ר מאי שיהיה לי הכנה...
נראה לך הגיוני "בצרחות ובהצלחה"? כי אנחנו טיפלנו אצל רופאה שכמה המליצו פה עליה- גם היה בצרחות ובהצלחה, לקח לי כמה טיפולים לקלוט שנגרם פה טראומה לילד ולא חזרנו אליה יותר. בצרחות- לדעתי זה לא בגדר הצלחה, כי אמנם השן תוקנה, אבל מה עם הנפש של הילד? ומה יהיה עם הטיפול הבא שהילד כבר לא מסכים ללכת? שוב צרחות והצלחה?

נראה לך הגיוני "בצרחות ובהצלחה"? כי אנחנו טיפלנו אצל רופאה שכמה המליצו פה עליה- גם היה בצרחות ובהצלחה, לקח לי כמה טיפולים לקלוט שנגרם פה טראומה לילד ולא חזרנו אליה יותר. בצרחות- לדעתי זה לא בגדר הצלחה, כי אמנם השן תוקנה, אבל מה עם הנפש של הילד? ומה יהיה עם הטיפול הבא שהילד כבר לא מסכים ללכת? שוב צרחות והצלחה?
גם אני שמעתי על ד"ר מאי. ואשמח לקבל מידע ממשהו שהיה אצלו
ד''ר מאי זו בת,
נהנתי ממנה מאד
יותר מפאדי.
אולי בגלל שהילדה גדלה?
היא עדיין בכתה ועשתה דרמות (בת 6)
אבל בסוף זרמה.

ולגבי הצרחות ובהצלחה
זה לא בדיוק רק צרחה, אלא בכתה לפרקים
והיו צריכים להחזיק לה את הידיים
והיא דרמטית גם אצל רופאי ילדים ולא רק אצל רופא שיניים.
וזה לדעתי גם מאד תלוי בהורים, העמוד שדרה שלנו מאד משפיע עליהם.
מצד אחד רחמים ואהבה מצד שני זה לטובתך נקודה!

מחפשת רופא שיניים עם גישה לילדים אזור ירושלים בית שמש והסביבה עבור ילדה בת 6 שלא מוכנה לפתוח את הפה אפילו לבדיקה... בלאומית אבל מוכנה לשלם גם פרטי למישהו אמין ובעיקר עם גישה לילדים שיוציא לה את הפחד...

בבית שמש יש רופא מטורף
ד"ר גורלניק הוא נמצא ברמה א
אחרי שנים של חרדות ופחדים מרופא שיניים
(שנגרמו על ידי הסנדלר של הקופת חולים שכמובן התחיל לטפל בלי לדעת איך הוא מסיים את הטיפול)
רופא מרגיע מטפל פרטי עולה סתימה בערך כ300 ש"ח
במקרה קיצון הוא נותן למטופל כדור קלונקס וגם מטופלים עם חרדות הכי חזקים מטפלים בסוף מהיכרות אישית!
עוד המלצות עליו? גם לילדים קטנים?

בירושלים יש

את המרפאה של דוקטור פאדי.
הוא מקבל בירמיהו פרטי וגם דרך מאוחדת
יש שם מסך בתיקרה ורופאים סובלניים ומהממים
הייתי עם ילדה בת שלוש שרק רוצה לחזור לשם שוב
השתנה מאוד....
היחס שם גרוע ביותר...

מצטרפת להמלצות על ד"ר פאדי.
הוא מיוחד דווקא לילדים- מקבל רק עד גיל 6,
וגדולי הסרבנים טופלו אצלו בהצלחה......
ד"ר פאדי הוא ערבי ...
אבל שמעתי עליו "גדולות ונצורות"
שווה כל שקל (יקר אם את לא במאוחדת)

היי,, זה ממש לא פשוט להתמודד עם טראומה כזו בגיל כל כך צעיר... אבל יש לי המלצה מעולה בשבילך!
ד"ר נעם בירמן יכול להיות הרופא שאת מחפשת – סבלני, עדין, רגיש לילדים, ויודע לגשת אליהם בצורה נעימה ומרגיעה. הוא מתמחה בטיפולי שיניים לילדים, עם גישה חמה ומכילה, והמון סבלנות גם לילדים שחוו חוויות לא פשוטות אצל רופאים קודמים.
שווה לנסות, מקווה שיעזור לכם ושתמצאו פתרון שיגרום לילד להרגיש בנוח.
מקווה שעזרתי ובכל זאת לברר

מחפשת בדחיפות מומחה לטיפול שורש בהסדר עם מאוחדת (לא ילדים)
אשמח לכל מידע והמלצה מנסיון בלבד!
עדיף בירושלים

מחפשת דחוף להשיג את מרפאת שיניים ברזילי.
אף אחד לא עונה לי שם בטלפון או במייל. איך משיגים אותם? ואם יש המלצות למישהו, אשמח ממש!!
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה