קורונה בבקשה תתפללו, נאבקים כעת על חייו אור חיים בן רחל

• הוסף לסימניות
אמרתי
רפואה שלימה!!

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה בקרוב ממש
אמרתי ולוואי וישמע ד' את צעקתכם

• הוסף לסימניות
קראתי, רפו"ש

• הוסף לסימניות
קראתי, רפו"ש

• הוסף לסימניות
מתפללים
אבל זה בכלל לא משנה לאף אחד אם הוא בעל חסד עצום, הוא יהודי ולכן מתפללים, כי זה כואב לנו.
אז חבל לציין שוב ושוב שמדובר בבעל חסד עצום, כי כל יהודי טוב במה שהוא בלי קשר.

צר לי, זה פשוט צורם לי.

• הוסף לסימניות
מתפללים
אבל זה בכלל לא משנה לאף אחד אם הוא בעל חסד עצום, הוא יהודי ולכן מתפללים, כי זה כואב לנו.
אז חבל לציין שוב ושוב שמדובר בבעל חסד עצום, כי כל יהודי טוב במה שהוא בלי קשר.

צר לי, זה פשוט צורם לי.
הבעל חסד עצום הוא כדי לעורר רחמים עליו בשמים.

• הוסף לסימניות
נו נו,
לא זה מה שגורם לי להתפלל, אני כואבת, כי הוא יהודי, מתפללת, כי הוא יהודי, ומקווה, כי הוא יהודי, אני לא מכירה אותו בכלל.
אבל מתפללת עליו, לא בגלל שהוא איש חסד וכו'

• הוסף לסימניות
נו נו,
לא זה מה שגורם לי להתפלל, אני כואבת, כי הוא יהודי, מתפללת, כי הוא יהודי, ומקווה, כי הוא יהודי, אני לא מכירה אותו בכלל.
אבל מתפללת עליו, לא בגלל שהוא איש חסד וכו'
כל אחד ומה שעוזר לו להתפלל, ואין מזרזין אלא למזורזין.
ההערה הזו פשוט מיותרת.
אנו מנסים לעורר רחמי שמיים וציבור מכל כיוון שהוא, ואין צורך לקרר.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא קרר, בדיוק להפך.

• הוסף לסימניות
רפואה שלמה בקרוב!
מתפללת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה