• הוסף לסימניות
מי יוכל להחכים אותי:
איך אתם סוגרים קובץ מנגה להדפסה כך שהאיכות והצבעים יישמרו הכי טוב שאפשר?
אין לי ניסיון עם הדפסה של עבודות במנגה.
ניסיתי אפשרויות שונות: ייצוא לפוטושופ- שינה אתת הצבעים, גם כשהפכתי לCMYK
חלק מהצבעים הוחלפו.
ניסיתי לסגור כJPEG ואז לאינדיזיין כדי להוסיף כיתוב, אבל אח"כ הסגירה כPDF נתנה תוצאה לא מספיק ברורה.
בבקשה, מישהו יכול לכתוב בקצרה איך הוא סוגר קבצים לדפוס?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
זה די דחוף.

• הוסף לסימניות
אני שומרת כjpg איכותי ועושה המרה לcmyk. בהגדרות. יצא טוב.
גם אם תדפיסי את אותו ציור בשני מדפסות שונות יצאו לך צבעים שונים.

• הוסף לסימניות
הענין הוא שהצבעים משתנים לי לגמרי, מאדום לכחול וכדו', לא רק הבדלים של דפוס.
איפה את ממירה לcmyk?

• הוסף לסימניות
בגדול - לפעמים PDF נראה לא כ"כ טוב בתצוגה, אבל זה רק בתצוגה
תנסי להתקרב המון עם הזכוכית מגדלת ולראות אם זה באמת לא טוב, או שזה רק נראה מרחוק

• הוסף לסימניות
תודה. איפה את שומרת קובץ מנגה כPDF?

• הוסף לסימניות
אני משתף מה שגיליתי עכשיו לגבי לצייר במנגה במצב CMYK, מה שמונע הפתעות לא נעימות בסוף הציור כשממירים אותו ל CMYK:
גיליתי עכשיו שאפשר לראות במנגה את הצבעים CMYK לאורך כל תהליך הציור, ולא רק אם אתה ממיר את זה בסוף. זה נמצא תחת VIEW , וזה נקרא COLOR PROFILE
כל זמן שPREVIEW דלוק, זה יראה לך את הציור תוך כדי עבודה בפרופיל cmyk שתבחר, ואם מכבים את PREVIEW הוא חוזר ל-RGB

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טווס;1852173:
תודה. איפה את שומרת קובץ מנגה כPDF?

אין פונקציה כזאת במנגה.
אפשר (מה שאני עושה) לסגור לפוטושופ, ושם לשמור כPDF
ים הצלחות!
יום נעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה