בגדים יד שניה

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שיש איזשהוא ארגון שמגיע ישירות הביתה לקחת בגדים יד שניה
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
באיזה אזור?
באיזה מצב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1229149:
באיזה אזור?
באיזה מצב?

אני בירושלים אזור שמואל הנביא
חלקם מצב מצוין מצוין וחלקם טוב
(2 שקיות גדולות)

• הוסף לסימניות
במצב שמועבר ל"יד חדוה"

(פשוט, אם אני אצטרך ללכת בעצמי למסור, זה לא יקרה כ"כ מהר)

• הוסף לסימניות
אם הדברים במצב טוב מאוד, יש גמ"ח באבן האזל 3,
אני חושבת שיש להם אפשרות לקחת 02-5385923

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1229150:
אני בירושלים אזור שמואל הנביא
חלקם מצב מצוין מצוין וחלקם טוב
(2 שקיות גדולות)
אני לוקח רק דברים במצב מעולה, רק באישי
בדרך כלל אני אוסף לפי דרישה, לכן חשוב שאני אדע את הגילאים והמצב (ואיזה סגנון בדיוק כלומר האם זה חסידי או ליטאי או דתי לאומי וכדומה)
הודעות כמו "יש לי בגדים להעביר" לא יזכו ליחס

אם אתם ממש רוצים, נא לפרט את הפרטים הבאים:
בגדים באיזה מצב
לאיזה גילאים
בנים/בנות
לאיזה ציבור / סגנון
מיקום בארץ

רק באישי!
ללא שום התחייבות!

כמו כן ניתן לבקש דברים מסויימים - רק באישי!

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי שיש מי שמעוניין גם בבגדים שאינם במצב ראוי ללבישה והם מסוגלים לשמש כחומר מיחזור. או פתרון אחר לבגדים קרועים שאין לי לב לזרוק אותם ישר לזבל כי. אולי עוד אפשר לעשות איתם משהו. למישהו יש רעיון?? בבני ברק.

• הוסף לסימניות
יש בבני ברק ברח' עוזיאל 25 גמ"ח כזה , לא באים לקחת, רק להביא אליהם הם אכן ממינים את הבגדים מה שאנשים ילבשו הם מוכרים בשקלים בודדים (משו כמו 2-5 ש"ח) ומה שלא ראוי ללבישה נמכר על משקל למיחזור - חסד אמיתי!
החסרון - שמפורים הם כבר לא מקבלים בגדים עד אחרי פסח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה