דרוש מידע בגדים יוקרתיים לתינוקות

• הוסף לסימניות
האם למישהי יש מידע איפה קונים בגדים יוקרתיים לתינוקות? בגדי אירועים...

בעיקר בירושלים.

(לא מזמן מישהי העלתה כאן קישור לאתר עם בגדים מספרד, אבל אני לא מוצאת)...

• הוסף לסימניות
Mibebe בהר נוף

ממליצה לך להזמין מchildrensalon
אותו איכות בחצי מחיר

• הוסף לסימניות
חנות חדשה בבני ברק - לוסו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לך מלא כאלו בצ'ילדרן סלון
יש משלוחים לארץ אבל לא חינם שווה ביותר...
אני הזמנתי משם הרבה תמיד הגיע מהר ויפה!
אשמח מאוד לקישור.
וכן, כמה זמן לוקח למשלוח?

• הוסף לסימניות
Childrensalon.com
מגיע תוך שבועיים
משלוח 20 דולר
אני משום מה לא רואה את סוג הבגדים הנ"ל באתר זה,
את יודעת איפה אני צריכה לחפש את זה?

• הוסף לסימניות
אני משום מה לא רואה את סוג הבגדים הנ"ל באתר זה,
את יודעת איפה אני צריכה לחפש את זה?

יש שם המון מהסגנון הזה, צריך להכיר פירמות ולחפש לפי קטגוריית מעצבים. (כרגע נשלפים מזכרוני: מבי, בבידו, פלומה דה לה או, פוקהה, לרנג'ינה, פטצו'). אולי אפשר לחפש בשורת החיפוש את המילים ספניש סטייל, או כל מיני הטיות סביב ספניש.
אגב אפשר לזרז את המשלוח בעלות נוספת, ויש להם גם נציגה דוברת עברית.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נראה שעם המשלוח המחירים כמו דוליבול, לא?
הרבה מהסחורה שלהם נמכרת גם בדוליבול, ובחנויות יוקרה נוספות. המחירים ברובם המוחלט לא יותר זולים מלכתחילה, אולי בפער של שקלים ולא מעבר (לפחות במה שנתקלתי).
מה שכן שווה יותר, אם מצליחים למצוא באתר הoutlet שלהם מציאות - שם המחירים טובים יותר.
(קניתי מעיל מטריף של mayoral ב 130 ש"ח.)

• הוסף לסימניות
איפה יש דוליבול בי-ם?

• הוסף לסימניות
DollyBall במלכי ישראל - סחורה משובחת ושירות מצוין
Little Princess - הזכירו כבר, ברב שפע
ואולי גם ב Kids Club בראשית חכמה תוכלי למצוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה