מידע שימושי בגדים לבובת ניו יורק

• הוסף לסימניות
המקורית זה ה-american girl
עולה (עד כמה שידוע לי) 100$

בובת ניו יורק - זה המקורית של החיקוי...

• הוסף לסימניות
מה ש-yosher2005 העלתה זה החיקוי של ה ניו יורק (החיקוי של החיקוי)

• הוסף לסימניות
אתן חופפות לה את השיער?
על הבובה שלנו (MY LIFE AS, מאוד יפה ונראית עמידה בינתיים)
כתוב שהשיער עמיד בתנאי שלא יבוא במגע עם מים.

לגבי בגדים - כתבו באליאקספרס 18 INCH DOLL DRESS וסננו לפי מחיר. יש מבחר גדול וחבל לשלם יקר. אני שילמתי מקסימום 5 דולר על בגדים מקסימים.
דוגמאות לדברים שיש לנו ואנחנו מרוצים מהם:

https://he.aliexpress.com/item/Doll...32708370199.html?spm=2114.13010608.0.0.kercHJ
נעליים מהממות, שבתי קלאסי ורץ עם כל בגדי השבת של הבובה :)

https://he.aliexpress.com/item/Amer...32619954745.html?spm=2114.13010608.0.0.kercHJ
ז'קט ספורט אלגנט עם כובע

• הוסף לסימניות
לא הבנתי...

אז יש כאלה שחופפות את השער עם מרכך וזה נראה טוב ולא נושר?

כתוב באמת לא לחפוף..
אשמח להבהרה, לביתי יש בובה עם שער כהה- אנחנו עד עכשיו סירקנו בעדינות ואז השיער נשאר יחסית סביר, אבל עדיין רחוק ממה שהיה כשקנינו.

• הוסף לסימניות
זה מתאים גם לבנים? ;)
אני ממש מרגישה מחוץ לעניינים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסיכודינמי;2348156:
תודה לכולן על הקישורים.
הנה מצאתי מוכר שנראה ממש זול. בעיקר הנעליים הזולות תפסו אותי. רק תבדקו ס"מ!!
אין לי נסיון איתו. אבל יש לו המון פידבקים חיובים.https://he.aliexpress.com/store/all-wholesale-products/1911186.html?spm=2114.12010608.0.0.YyEe28

למה זה חסום בנטפרי?
הרובוט שלהם מזהה בובות בתור מה בדיוק?
לפעמים זה מוציא מהדעת,
ושלא תחשבו - אני מאוד מרוצה מהם.

• הוסף לסימניות
מה בגמחים אין מחלקה לבגדי בובות ניו-יורק?:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אהם... כאילו האתר פתוח אבל בלי תמונות.
מה שנקרא לקנות חתול בשק..

• הוסף לסימניות
מעניין. חלק תמונות אכן לא מופיעות. אבל הרוב כן. ואני כרגע על אתרוג.

• הוסף לסימניות
לילדה בת 5 זה מתאים? או שזה גדול עליה?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אוי, כמה צחקתי מהאשכול...
חבורת נשים שדנה בסוגיית שיער הבובה שלהם (סליחה, של הבת שלהם;):D)

• הוסף לסימניות
ואם אנחנו לא יכולים לחכות 3 חוד' עד שהבגדים יגיעו...
יש חנויות בבני ברק שמוכרות זול יותר מאחרות את הבגדים הנ"ל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה