בגדים לחג, מה הייתן רוצות לראות בחנויות בגדים בערב פסח ומה נמאס לכן לראות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;2442685:
מבקשים חצאיות ארוכות מספיק וזה נכון- בגדים בודדים בלבד שקניתי, לא נזקקו להארכה. אבל גם ארוך מידי לא טוב- זה לא רק עניין של לקצר, כל הגזרה עושה רושם לא טוב.
אני נמוכה ורזה מאד- יש לכן מושג כמה עולה לי לתקן כל שמלה? אתן אומרות שהשמלות לאנורקסיות- אז תנו לי לעדכן אתן שהן לא... אני צריכה להצר מכל מיני מקומות עד שנראה טוב, ואם צריך גם להאריך- אני יכולה לשלם בין 70 ל120 ש״ח לשמלה.
כשמקצרים חצאית ארוכה, היא לא נראית טוב. הפתרון הוא לייצר חצאיות לנמוכות וחצאיות לגבוהות, כמו שיש כבר בכמה חנויות.

זה תלוי איך מיצרים את הגיזרה,
רוב החצאיות שנראות ארוכות בעין אמורות לשבת גבוהה יותר ולכן נראות זוועה שמניחים אותן נמוך יותר.
אם לוקחים גיזרה רגילה ואחרי עיצוב סופי מאריכים אותה בעוד כמה ס"מ לא מתעות שום דבר בגיזרה,
מה שכן בנות נמוכות במיוחד באמת צריכות גיזרה שונה מלכתחילה. (נקראות גזרות פטיט, במותגים שמייצרים ליינים כאלו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2442707:
ועל זה תתני לי הנחה של 20%?
אז עכשיו כבר שווה לנו לבוא מפ"ת...

חני

בטח תבואי, חני.
תעברי דרכי.
נלך ביחד!

• הוסף לסימניות
לקיץ מאוד חסר חולצות שכבה אחת אבל משהו לבוש ולא שיראה בגד בית ( אולי להוסיף צווארון וסוף חולצה בסוף)
וכן חצאיות מתרחבות אבל שבמותן זה ישב טוב ולא גומי רחב שמשמין בלי צורה
והעיקר שיהיה לכם הרבה הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה