זה מעורב (לא מעורב ירושלמי אלא בני ברקי...מה מצב הבגדים ולאיזה גיל ולאיזה מין?
משהו שהיית ממשיכה להלביש כי אם כן יש לי משהי אומר לך באישי.
איפה זה בדיוק?בירושלים?
מעגלים ברחוב צפניה.
משהו באזור בנין 46, ליד המכולת. (מול התחנה הראשונה של צפניה)איפה זה בדיוק?
אשמח מאוד להעביר לשם כמה דברים.
איך אני מוצאת אותם? צריכה לדעת מיקום מדויק.משהו באזור בנין 46, ליד המכולת. (מול התחנה הראשונה של צפניה)
אני לא יודעת בדיוקאיך אני מוצאת אותם? צריכה לדעת מיקום מדויק.
יש טלפון במקרה?
אשמח לשמוע, תודה!זה בצפניה על הכביש אכן ליד המכולת
אשמח גם לדעת אם ניתן למסור שם
אולי אעבור שם מחר אבדק אם כן אעדכן
באיזה עיתון? יש שם משפחה? פרטים?אני שלחתי היום שקים עמוסים בבני ברק
ממודעה שראיתי בעיתון
רחוב שמעיה 12 קומה מינוס 1
זרקתי את המודעה אחרי ששלחתי את הבגדיםבאיזה עיתון? יש שם משפחה? פרטים?
אני רוצה לשלוח שליח מחר
ואגב מה עם כלי בית?
(סטים של צלחות וכו
יודעות אולי אם יש מי שמקבל
לא אכפת לי לחכות לאחר החג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים