בגדים לתינוקת בת 7 חודשים

• הוסף לסימניות
מאיפה אתן קונות?
הלכתי לפוקס, נראה ממש דק (החליפות פוטר)
קניתי מקיווי והכל נהיה מלא מלא "גולגולים" איך שהמוכרת קראה לזה, (בלי כביסה אפילו!!)
עכשיו קניתי מקסטרו אבל חליפה יצא לי 60 ₪..
מאיפה עוד יש משהו באיכות שלא יהיה לי את ה"גולגולים" האלה????

• הוסף לסימניות
מה את מחפשת? בייביגרו? מכנס וחולצה?

• הוסף לסימניות
לכי ללידר.
איכות מעולה לדעתי.
וגם אם לא. לא יהיה לך את הכאב לב של לקנות בגד בסכום מכובד והוא לא רלוונטי אחרי תקופה.
בטח שבגיל הזה הם צריכים בגדים ונחים, ושיהיה החלפה והרבה.

• הוסף לסימניות
מחפשת בגדים נוחים אבל יפים גם ליציאה, סתם ליומיום ולא לשבת.
סגנון של פוטר - מכנס וחולצה, יש בלידר?
דווקא שם לא חשבתי לבדוק כי חשבתי שהאיכות ממש נמוכה מבחינת ה"גולגולים" האלה
אבל האמת, אחרי מה שראיתי בקיווי אני חושבת שזה עדיף..

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בפמילי סנטר יש בגדים מהממים ולא יקרים בכלל

• הוסף לסימניות
אני קניתי לבת שלי בפוקס (כן 6-12 היא קטנטנה) כמה חליפות פוטר, גם טוניקות סריג ועוד.
אני לא יודעת איפה את גרה, אבל אצלנו בצפון יש את הסחורה הזו.

מענין שלא הצלחת להשיג.
צריך הרבה סבלנות כדי למצוא, גם לי הציעו בתחילה את הדקיקים האלו, אבל אמרתי שאני זקוקה לעבה ומחמם.
בסוף הציעו לי את העבים:)

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה את גרה, אבל אני קונה הרבה בקניון סירקין בפ"ת, יש שם גולף עודפים, דברים חמודים ומאוד מאוד זולים, בד"כ אני מרוצה, גם אם הם דוהים לא כ"כ אכפת לי כי עדיין יצא זול.
מאמינה שיש גולף עודפים בעוד מקומות.

• הוסף לסימניות
בדלתא יש חליפות פוטר מעולות מעולות (לא יוצא צ'פים)
אחוזי כותנה גבוהים (לא מזיע)
וב40 ש"ח!!! שווה שווה!
המידות די קטנות!

בבני ברק יש להם חנות עודפים בז'בוטינסקי פינת בן גוריון

..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה