בגדים של XEXT

• הוסף לסימניות
לא לקחו לכם בארץ על עמילות מכס?

• הוסף לסימניות
האם הבגדים שם קצרים יחסית? לפי התמונות נראה שהאורך של הסרפנים והשמלות הוא מעט מעל הברך. מישהי קנתה ויכולה לומר מניסיונה?

• הוסף לסימניות
עד 75 דולר אין לא מכס ולא מע"מ
מ75 דולר ועד 325 דולר(ניראהל י) יש מע"מ ולא מכס.
מעל יש גם מכס.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לקחתי אתמול מהדואר חבילה שהזמנתי מNEXT.
עלה לי $150 ולא שילמתי מכס. (יכול להיות שגבו ממני ואני לא יודעת???)

• הוסף לסימניות
נעליים מידה 31 בארץ, איזה מידה אני צריכה לקחת בNEXT ?
כנ"ל סרפן לילדות בנות 7 ו-9, לא קטנות, איזה מידה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוניט;976219:
נעליים מידה 31 בארץ, איזה מידה אני צריכה לקחת בNEXT ?
כנ"ל סרפן לילדות בנות 7 ו-9, לא קטנות, איזה מידה?
תודה מראש!
הכי טוב למדוד את הבנות ולהשוות לטבלת מידות.
אני שוב שואלת לגבי האורך של השמלות והסרפנים - האם זה נכון שהאורך הוא מעט מעל הברך?

• הוסף לסימניות
איפה יש טבלת מידות?
מה לגבי הנעליים?

• הוסף לסימניות
אני שוב שואלת לגבי האורך של השמלות והסרפנים - האם זה נכון שהאורך הוא מעט מעל הברך?[/QUOTE]
כן, האורך מעל הברך - כדאי לקחת מידה קצת יותר גדולה ומקסימום להצר
לילדה בת 6 וחצי לקחתי טוניקה מידה 11 קצת להצר ויצא שימלה

• הוסף לסימניות
למי יש נסיון עם המידות שלהם?
ילדה בת שנתיים בדיוק
גבוהה ובנויה היטב
לפי הטבלה באתר היא צריכה מידה 1 וחצי- 2
הגיוני?
או שלקחת לה מידה 2-3??

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לעזור בהרשמה?
זה רושם להכניס 'קוד קידום' וכל קוד שאני מנסה נענה בשלילה... (זה רושם לי THIS PIN NUMBER INVALID)
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש תם;976495:
מישהו יודע לעזור בהרשמה?
זה רושם להכניס 'קוד קידום' וכל קוד שאני מנסה נענה בשלילה... (זה רושם לי THIS PIN NUMBER INVALID)
תודה!

תנסי בלי להכניס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעצבת גרפית;976011:
יש כאן אולי מישהי עם נסיון בקניה באתרים כמו Caracter's / Children place
האם העלות של משלוח לישראל שווה?
(שמעתי יש עכשיו סיילים שווים)

משלוח לארץ דרך האתרים בדרך כלל יקר להחריד...
אני באופן אישי הייתי מאוד מרוצה מקנייה שעשיתי באתר jcpenney
זו חנות שיש בה בגדים ממיטב החברות בארה"ב (כולל קרטרס למשל, אוש קוש, אוקי דוקי, אריזונה ועוד) ולכל המשפחה.
מה שאהבתי זה שאפשר לעשות קנייה אחת עם בגדים של כל מיני חברות בלי להיות כבולים רק לחברה אחת.

כשאני קניתי (בבלאק פרדי) חישבתי את המשלוח לארץ והוא יצא אסטרונומי ומשלוח לארה"ב היה חינם אז שלחתי דרך buy usa לכתובת שהם נתנו לי לארה"ב, כשזה הגיע אליהם הם יצרו איתי קשר ושאלו אם אני רוצה לשלוח דרך הים או האוויר ומה המחיר לפי גודל המשלוח.
אני בחרתי במשלוח מהאוויר שהוא מהיר משמעותית אבל כפול במחיר והמשלוח הגיע תוך 3 ימים, כשכל הזמן ניתן לעקוב באתר אחרי החבילה ולראות מתי היא עלתה למטוס ומתי נחתה, כמעט בזמן אמת.
בסופו של דבר בגלל שהמחירים באמת היו זולים כל כך, גם אחרי המשלוח היקר והמכס ששילמתי הקנייה יצאה ממש משתלמת...

סתם הסתכלתי מקודם ברפרוף באתר וראיתי שמלות וטוניקות לנשים ב-20 דולר כשבבני ברק ראיתי דברים דומים ב-600 ש"ח כך שבחישוב מהיר יוצא שעדיף לקנות שם מאשר פה, בפרט אם קונים מס' פריטים ומחיר המשלוח מתחלק בינהם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעצבת גרפית;976011:
יש כאן אולי מישהי עם נסיון בקניה באתרים כמו Caracter's / Children place
האם העלות של משלוח לישראל שווה?
(שמעתי יש עכשיו סיילים שווים)

משלוח לארץ דרך האתרים בדרך כלל יקר להחריד...
אני באופן אישי הייתי מאוד מרוצה מקנייה שעשיתי באתר jcpenney
זו חנות שיש בה בגדים ממיטב החברות בארה"ב (כולל קרטרס למשל, אוש קוש, אוקי דוקי, אריזונה ועוד) ולכל המשפחה.
מה שאהבתי זה שאפשר לעשות קנייה אחת עם בגדים של כל מיני חברות בלי להיות כבולים רק לחברה אחת.

כשאני קניתי (בבלאק פרדי) חישבתי את המשלוח לארץ והוא יצא אסטרונומי ומשלוח לארה"ב היה חינם אז שלחתי דרך buy usa לכתובת שהם נתנו לי לארה"ב, כשזה הגיע אליהם הם יצרו איתי קשר ושאלו אם אני רוצה לשלוח דרך הים או האוויר ומה המחיר לפי גודל המשלוח.
אני בחרתי במשלוח מהאוויר שהוא מהיר משמעןתית אבל כפול במחיר והמשלוח הגיע תוך 3 ימים, כשכל הזמן ניתן לעקוב באתר אחרי החבילה ולראות מתי היא עלתה למטוס ומתי נחתה, כמעט בזמן אמת.
בסופו של דבר בגלל שהמחירים באמת היו זולים כל כך, גם אחרי המשלוח היקר והמכס ששילמתי הקנייה יצאה ממש משתלמת...

סתם הסתכלתי מקודם ברפרוף באתר וראיתי שמלות וטוניקות לנשים ב-20 דולר כשבבני ברק ראיתי דברים דומים ב-600 ש"ח כך שבחישוב מהיר יוצא שעדיף לקנות שם מאשר פה, בפרט אם קונים מס' פריטים ומייר המשלוח מתחלק בינהם...

• הוסף לסימניות
דבר מוזר קרה לי

הזמנתי מNEXT מכנס לבן שלי.

אתמול קיבלתי את החבילה בסניף הדואר ובפנים היתה חולצה שלא הזמנתי...
בנייר המצורף היו פרטים של גברת מירושלים, ניסיתי לאתר אותה אך לא הצלחתי.

קרה פה למישהו שהחליפו לו את ההזמנה?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה,
אין מצב להמשיך בלי למלא את השורה הזו,
מה הפתרון, מישו יודע?

• הוסף לסימניות
אל תמלאי את השורה הזו, אבל תקפידי למלא את הסיסמא שלך למטה,
זה יתן לך להמשיך.

• הוסף לסימניות
משהי יכולה לומר מנסיון כמה זמן לקח לה מרגע ההזמנה (מהאתר של NEXT) עד לקבלת החבילה והאם יש אפשרות לעקוב אחריה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת