עזרה בגדי ברית לתינוק|יש לך?

• הוסף לסימניות
בעז"ה ביום ראשון הקרוב, תערך ברית מילה לתאומים של חברה שלי.
אנו מנסים לראות היכן ניתן להשיג או להשכיר במחיר סביר - חליפות ברית לתינוקות.

יש מישהי שיכולה לתת יד ועזרה בעניין?
יש לך? או שאת מכירה גמח"ים שעוסקים בהנ"ל?

אשמח לעזרה בהקדם!
תזכו למצוות...

• הוסף לסימניות
יש זוג מדהים שיש להם בגדי ברית של שילב הם עוברים בד''כ במעיני בין היולדות ושואלים מי רוצה, הם באים עד הבית להביא ולקחת את הבגד. מביאים ג''כ כרית לברית יין ואת התפילות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש זוג מדהים שיש להם בגדי ברית של שילב הם עוברים בד''כ בעייני בין היולדות ושואלים מי רוצה, הם באים עד הבית להביא ולקחת את הבגד. מביאים ג''כ כרית לברית יין ואת התפילות.
יש לך פרטי התקשרות להשיג לי בבקשה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי יש שניים זהים לברית, וגם עוד כמה בגדים זהים לפיצקאלך. בבני ברק, ברגע שיש לך איך לקחת - תעדכני.
אני לא מכירה אף אחד בנתניה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שניסתה לעזור לנו.
בעז"ה ניקח מהגמ"ח ש @היכל הפנתה אותי.

תזכו למצוות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה