מידע שימושי בגדי הריון לאירועים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מחפשת נואשות בגד הריון לארוע, מידה 38, קצר
עדיפות לבגד קייצי / צבע בהיר

בשמלה להשכיר כבר חיפשתי

אשמח לקבל המלצות על השכרות בגדי הריון לארועים - או אם יש כאן למישהי ומעונינת להשכיר

• הוסף לסימניות
היתה פרסומת באיזה עלון ירושלמי אתמול. אבל כתבו 'סגנון חסידי עשיר' (זה פשוט שעשע אותי, לכן אני זוכרת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;2158566:
היתה פרסומת באיזה עלון ירושלמי אתמול. אבל כתבו 'סגנון חסידי עשיר' (זה פשוט שעשע אותי, לכן אני זוכרת)

יש לך במקרה את הפרטים?
אם כן - אני אפנה לשמאי, שיעריך אם הסגנון החסידי שלי עשיר...

• הוסף לסימניות
פנים מאירות 6 קומה לרדת -
יום א בערב יום ד בוקר

• הוסף לסימניות
תפרתי עכשיו בגד מאד יפה אבל הוא ארוך אם זה יעזור לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Giti 123;2158711:
תפרתי עכשיו בגד מאד יפה אבל הוא ארוך אם זה יעזור לך

אני צריכה לבר מצווה - מעדיפה קצר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;2158678:
יש לך במקרה את הפרטים?
אם כן - אני אפנה לשמאי, שיעריך אם הסגנון החסידי שלי עשיר...

מצאתי -
׳בסגנון חסידי עשיר במיוחד׳
0527145407
02-5022816

אלו כל הפרטים במודעה.

(לפעמים אני תוהה האם שווה לצמצם את קהל היעד שלך במחי יד, עבור אולי התעניינות מוגברת מצד הקהל המוגדר והמצומצם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;2158741:
מצאתי -
׳בסגנון חסידי עשיר במיוחד׳
0527145407
02-5022816

אלו כל הפרטים במודעה.

(לפעמים אני תוהה האם שווה לצמצם את קהל היעד שלך במחי יד, עבור אולי התעניינות מוגברת מצד הקהל המוגדר והמצומצם)

היה כתוב שזו השכרה או מכירה?

• הוסף לסימניות
וקסברגר ברחוב חגי -
באלו שעות אפשר להגיע?
אפשר מספר טלפון?

• הוסף לסימניות
משפחת פינקלשטיין
ברח' הראשונים בבני ברק
גמ"ח עם מבחר יפה מאד!

03-5705088

• הוסף לסימניות
יש לי בגד בגוון בהיר, קצר,
אבל אני ממששש רזה.
לבשתי אותו בחודש שביעי,
אבל חברה שלי לבשה אותו בחודש שלישי...

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה משהו עדכני להיות שמלה חגיגית לחתונה ארוכה בהירה בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה