בגדי ילדים- ירושלים

• הוסף לסימניות
אני מגיעה השבוע לירושלים, לקניות.
אני מחפשת בגדי בנים חגיגיים (לחתונה קרובה) גילאים 3-8.
אשמח לדעת שמות של חנויות באזור גאולה, רב שפע.
תודה לכולן!

• הוסף לסימניות
רב שפע -מלאנג', ליטל פרינסס
גאולה - קידס קלאב
סנטר 1 - רייצ'ל

• הוסף לסימניות
סטאר קידס בגאולה- רח' יצחק שולל
בנים- בגאולה נראה לי רח' עמוס
ליטל ליידי - יש שם בגדי בנים של אנג'לס מבני ברק(אם את מכירה)

ואם את מחפשת משהו ממש יוקרתי אז יש את מילאנו בויס ברח' יעקב מאיר בגאולה.
יש גם בחנות במבי בגאולה חליפות לבנים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!
מישהי יודעת מה טווח המחירים במליאנו בויס? (שנדע להכין את הארנק...:))

• הוסף לסימניות
יש גם חליפות בקרלוצ'י - מלאכי 20. מהמם ויקר מאוד.
מבינר - רחוב מלאכי. מתחיל בערך ב-250-300

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעלית;2490289:
תודה לכולן!
מישהי יודעת מה טווח המחירים במליאנו בויס? (שנדע להכין את הארנק...:))
אני קניתי שם חליפה לבן שלוש ב380 ש"ח כולל פפיון תואם.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת חולצה של alfa perry לבנים. משהי יודעת איפה אפשר להשיג?
או איפה ניתן להשיג חולצות לשבת עם פס כחול/ אפר לאורך הכפתורים???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה