עזרה בגדי ילדים של מותג JUNEE

• הוסף לסימניות
יש בירושלים ובבית שמש
תעכבי אחר הפירסומים במקומונים
אולי תתקשרי למשרד לש העיתון לבקש טלפון

• הוסף לסימניות
אני בני ברקית יש לך אולי שמות של מקומונים??
תודה

• הוסף לסימניות
תזמיני מהאתר שלהם
יש משלוחים לישראל
ודרך חבילס (הם פרסמו כאן בפרוג) המשלוח יוצא כמדומני יותר זול

• הוסף לסימניות
תזמיני מהאתר שלהם
יש משלוחים לישראל
ודרך חבילס (הם פרסמו כאן בפרוג) המשלוח יוצא כמדומני יותר זול
תודה על הרעיון
הזמנתי מהאתר 3 שמלות (באותה מידה) ושלחו לי רק 2 כי אזל מהמלאי

• הוסף לסימניות
מעניין. ניסיתי להזמין את המידה הזו ונראה שיש במלאי. אולי הגיע שוב? אולי תנסי להתכתב איתם?

• הוסף לסימניות
מעניין. ניסיתי להזמין את המידה הזו ונראה שיש במלאי. אולי הגיע שוב? אולי תנסי להתכתב איתם?
ניסיתי להתכתב איתם
באתר רואים שיש אך הם אומרים שמידות 4.5.6 אזלו (לצערי אני אקח מידה 8 ואתפור אותה מחדש):confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
חבל להזמין, יש להם כבר כמה סניפים בארץ

• הוסף לסימניות
יש כמה חנויות, אחת בהר נוף ואחת בבית שמש, היתר אני לא יודעת בדיוק,
אני יכולה לברר כשאוכל בל"נ.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שעזר לי בפורום ובהודעות אישיות ב"ה מצאו לי שמלה במידה ועכשיו לשלישיה שלי יש בגד מדהים
אז המון תודות---

• הוסף לסימניות
יש להם סניף אחד גדול יפה ומרווח בירושלים בירמיהו 13 פינת שמגר יש להם את המחירים הכי זולים בבגדי junee הם מוכרים רק את הבגדים שלהם
אני היתי שם ומאוד נהנתי
השירות במקום הרגיש לי כמו השירות שקיבלתי כשהיתי בסניף המקור בניו יורק
הטלפון של החנות הוא026422789

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה