דרוש מידע בגדי ילדים GLS

• הוסף לסימניות
גם אני הזמנתי אבל לבן חוןלצת עלים הגיע מהר ונראה יפה אבל הדבר היחיד שלא הייתי מרוצה זה מסוג הבד-100 % פוליאסטר
אני לא יודעת איך אפשר להלביש לילד קטן בקיץ כזו חולצה וזה שרוול קצר
אשמח לדעת מאיזה בדים השמלות של הילדות
אולי אוכל לעזור לך כי בכל אופן זה עבר לי ביד
ספציפית לדגם העלים האלה הבד סינטטי. מאמינה שגופית כותנה דקה ונעימה תפתור את הבעיה
אבל בדגמים האחרים זה לא כך
אני מאמינה שזה שיקול של גיהוץ או משהו כזה

קבצים מצורפים

• 30.jpg
    30.jpg
    2.4 MB · צפיות: 163
  • הוסף לסימניות
גם אני הזמנתי והייתי מרוצה.
שירות נהדר ובגדים איכותיים.

• הוסף לסימניות
יש משהי שעושה משם הזמנה עוד לפני החג?
אני צריכה משם פריט אחד, וחבל לי לשלם משלוח שיכפיל את עלות הפריט, אשמח לצרף להזמנה של משהי אחרת מאזורים: אשדוד,קרית גת, בני ברק, ירושלים.

• הוסף לסימניות
יכול מאד להיות שאני מזמינה, לירושלים. אעדכן אותך.

• הוסף לסימניות
הזמנתי והייתי מרוצה מאד מהאיכות, מהיופי, ומהשרות שלא ראיתי כמותו.

• הוסף לסימניות
תוכלו לעזור לי עם המידות לילדה בת 4 ולילדה בת 6?
מדדתי שמלה של בת הארבע וזה טיפה יותר ארוך ממידה 4. איזו מידה כדאי להזמין?

• הוסף לסימניות
הזמנתי והייתי מרוצה מאד מהאיכות, מהיופי, ומהשרות שלא ראיתי כמותו.
ושככחת-
ו -המחיר (שגם משפיע על הקניה)

שיש אפשרות לקנות למחירים שפויים
וכן יש גם הציע למחירים יותר יקרים

• הוסף לסימניות
באתר השמלות נראות קצרות.
זה אכן כך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות
יש לי 2 חצאיות שלהן - איכות מעולה, נוחות, גזרה מצוינת ונראות ממש טוב.
הבת שלי חורשת עליהן.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה