למסירה בגדי נשים במצב מעולה (כמעט לא היה בשימוש) למי ניתן להעביר?

• הוסף לסימניות
יש לי גרדרובה שלמה של בגדים שלצערי לא עולים עלי.
הבגדים הם מחנויות יוקרתיות ועלו לי הון.
כמעט לא הספקתי להשתמש בהם (והם כבר קטנים עלי :( )
יש לציין שלא כולם שיא האופנתיים, אבל עדיין במצב מעולה לגמרי לגמרי.
למי ניתן להעביר או למסור בגדים כאלו?

• הוסף לסימניות
בה שלמה של בגדים שלצערי לא עולים עלי.
הבגדים הם מחנויות יוקרתיות ועלו לי הון.
כמעט לא הספקתי להשתמש בהם (והם כבר קטנים עלי :( )
יש לציין שלא כולם שיא האופנתיים, אבל עדיין במצב מעולה לגמרי לגמרי.
למי ניתן להעביר או למסור בגדים כאלו?

אני מעבירה למשפחות אברכים ביגוד במצב מעולה בלבד.
אם את רוצה - צרי קשר.
מדגישה שוב, רק ביגוד במצב מצוין ולביש, כי אנשים מעבירים ביגוד שלעתים יקר ללבם ויש להם נוסטלגיה כלפיו, אך בפועל הוא לא ממש ראוי ללבישה / המקבל יהיה נבוך כשיציעו לו בגד כזה.

• הוסף לסימניות
אני מדגישה שוב: הבגדים שיש לי הם לא יקרים ללבי כמו שהם פשוט במצב מעולה, ואני לא רוצה סתם לזרוק אותם באיזה גמ"ח שאני לא מכירה.
חשוב לי שהם יבואו לשימוש אצל מי שבאמת צריך. כי הם כמעט חדשים לגמרי.

• הוסף לסימניות
אולי תעלי לכאן תמונות ומי שתרצה תיצור איתך קשר?
נראה לי שזה יהיה יעיל יותר

• הוסף לסימניות
אז זהו שעדיין לא אישרו אותי בחכמת נשים.
מחכה...

• הוסף לסימניות
בינתיים יש כמה שמתכתבות איתי באישי, ואני יכולה להעביר להן.
אז אם יהיה צורך, אבדוק את האופציה הזאת.
תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!!!
על הרצון הטוב ועל החסד והעזרה.
הבגדים נמסרו!
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
גמלי יש בגדים למסירה,
חלקם לא אופנתיים,
לאן ניתן למסרם ב"ב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה