אשמח לקישורים לשמלה לחגים, חגיגי ומתאים למעבר
יש לי נטפרי אז אם אפשר גם צילום תמונה
תודה
![]()
2024 europäische und amerikanische Stil Damen bekleidung neuen Stil Organza Position ierung Druck perspektive Langarm schlankes Kleid - AliExpress 200000345
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
![]()
2024 europäische und amerikanische Stil Damen bekleidung neue Mode Temperament Stehkragen Langarm Print schlankes Kleid - AliExpress 200000345
![]()
77 ש"ח :O
כתוב אמצע רגל למרות שזה לא נראה [אולי צולם מלמעלה]
תמדדו.
![]()
2024 Frühling/Sommer neue Damen bekleidung Stil europäischen und amerikanischen Position ierungs druck mit Gürtel und langem Kleid - AliExpress 200000345
![]()
![]()
Weißes Kleid sanften Stil süßes Temperament Taille abnehmen High-End-Rock weiblichen Herbst langen Rock neu - AliExpress 200000345
![]()
בבקשה מגוון ענק שהעליתי מקווה שתמצאי מה שאת מחפשתהשמח לקישורים לחצאיות ארוכות
בבקשה מגוון
![]()
Koreanischer weißer Jeans rock mit hoher Taille für Frauen mittellanger Sommer 2024 dünner A-Line-Slimming-Bodycon-Rock mit seitlichem Schlitz - AliExpress 200000345
![]()
Koreanischer einfacher temperament voller weißer Jeans rock für Frauen2023summer neues Midi kleid mit Schlitz und hoher Taille - AliExpress 200000345
![]()
Weißer Jeans rock für Frauen, hohe Taille, dünne Jeans, mittellange Röcke, Seitens plit, koreanischer Stil, A-Linie, neu, Sommer - AliExpress 200000345
![]()
2024 neuer Sommer-A-Line-Jeans rock mit hoher Taille für Frauen, schlank und elegant mit dreifachem weißem Lycra - AliExpress 200000345
ק.ש.
תראי את אלו
חצאית
חצאית![]()
Vintage Blue Denim Falten rock Frauen y2k Streetwear hohe Taille A-Linie Jeans Midi Röcke Sommer Harajuku koreanische Kleidung - AliExpress 200000345
ק.ש.
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מגוון חצאיות ארוכות.השמח לקישורים לחצאיות ארוכות
השמח לקישורים לחצאיות ארוכות
זה?אם משהי יכולה לנסות לעזור לי אשמח מאוד:
עומדת לי בראש חצאית בצבע חום בהיר מבד לא נמתח
סגנון זארה כזה
חפשתי באתר של זארה ולא מצאתי
אם משהי מצליחה להבין למה אני מתכוונת
ויכולה להעלות לי קישור אשמח ממש
לא זה סטאן כל מה ששמתזה?
![]()
MUJER Frau 2025, Satinrock, Damen, hohe Taille, lange Röcke für Damen, Sommer, schwarzer Midirock, Damenbüro, elegante Damenröcke - AliExpress 200000345
![]()
Willshela 2024 Schwarz Satin Rock Frau Hohe Taille Elegante Lange Röcke Für Frauen Mode Sommer Midi Rock Büro frauen Röcke - AliExpress 200000345
ק.ש.
משהו אולי מפה זה מה שאת מתכוונת?אם משהי יכולה לנסות לעזור לי אשמח מאוד:
סגנון זארה כזה
ראית מה העליתי? משהו דומה למה שאת מחפשת?לא זה סטאן כל מה ששמת
אני לא רוצה סאטן
בא נגיד אותו סגנון של גזרה רק שהבד יהיה בד דק כזה לא נמתח ולא מבריק
לא יודעת פשוט איך קוראים לו אבל בד סטנדרטי כזה
מקווה שיותר מובן...
משהו אולי מפה זה מה שאת מתכוונת?
חצאית![]()
Frauen Casual Röcke Frühling Herbst Feste Hohe Taille Unregelmäßige Taschen Midi Röcke Mode Einfache Elegante Saia Faldas - AliExpress 200000345
חצאית![]()
HH Frauen Casual Lose Midi Röcke Elegante Solide Kordelzug A-linie Rock 2024 Sommer Weibliche Mode Streetwear - AliExpress 200000345
ק.ש.
זה?אם משהי יכולה לנסות לעזור לי אשמח מאוד:
סגנון זארה כזה
כזו?אם משהי יכולה לנסות לעזור לי אשמח מאוד:
סגנון זארה כזה
זה נראה לי הכי מתקרב בינתייםכזו?
ק.ש.
![]()
RARA2025 neue sommer frauen kleidung lässige mode einfache komfortable alle-spiel kordelzug gerade rock - AliExpress 200000345
נטפרי חוסם
איך זו?זה נראה לי הכי מתקרב בינתיים
אבל בלי הקטע של הקשירה למעלה עם החוט
משהו יותר עומד...
בבקשהזה נראה לי הכי מתקרב בינתיים
אבל בלי הקטע של הקשירה למעלה עם החוט
משהו יותר עומד...
אם משהי יכולה לנסות לעזור לי אשמח מאוד:
סגנון זארה כזה
חצאית דמוי פשתן- זולה ויפה!
מומלצת
![]()
ZANZEA Frauen Kausal Midi Rock Sommer Mode Hohe Taille Röcke Jupe Party Arbeit A-linie Faldas Saia Robe Femme Oversize Vestido - AliExpress 200000345
![]()
חצאית עם כפתורים-מאותה חנות
![]()
ZANZEA Elastische Taille, einfarbig, Faldas 2024, Herbst, Damen, lockere, lässige Vordertaschen, A-Linie, Jupe, Schlitz am Saum, reine Baumwolle, Midiröcke - AliExpress 200000345
![]()
![]()
ZEVITY 2024 Frauen Elegante Graue Farbe Casual Stricken Flare Midi Rock Weibliche Dünne Marke EINE Linie Röcke Mujer QUN 6276 - AliExpress 200000345
![]()
חצאית סרוגה
![]()
Grauer, hoch taillierter, schlankmachender Regenschirmrock, mittellanges Strickkleid für Damen, Frühling und Herbst 2024, Neuankömmling, A-Linien-Rock - AliExpress 200000345
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //