רכישות בחו"ל בגדי נשים קיץ 2025

קרדיגן סרוג קיצי - מהמם
4 גוונים: שחור, ורוד בייבי, כחול וורוד פודרה
Sc0bd4fc8bc77474d893a4582942a16e6N.jpg

ק.ש.

לכל אלו שקנו קרדיגן+סרפן - שאלה:
האם זה נוח/ פרקטי? שמות מתחת חולצת בסיס?

אשמח לקישורים עדכניים לסרפן+קרדיגן לשבת
עם המלצות
ותמונות
תודה

לכל אלו שקנו קרדיגן+סרפן - שאלה:
האם זה נוח/ פרקטי? שמות מתחת חולצת בסיס?
מאד נוח יש לי כמה ותמיד זה מראה חתיך
לא שמה חולצת בסיס אין צורך סתם
אולי בחתונות שרוקדים בעייתי אבל אפשר תמיד לסגור

עוד נעלי בית בסגנון
בעצם התלבטתי ביניהן והחלטתי ללכת על הזול ;)

פשוט יפות!
H33109a3bc49247fb9a143165594576e1d.jpg
ממש לא ממליצה עליהם היה לי אותם נהרסו תוך שבועיים ולא היו נוחות בכלל

ממש לא ממליצה עליהם היה לי אותם נהרסו תוך שבועיים ולא היו נוחות בכלל
מוזר, אלו ממש זהות ויש לי אותן יותר משבועיים
מניסיון - נעלי בית פרחוניות
ממש יפות - ליציאות ולגיחות קצרות מתחת לבניין ;)
המידות מעולות
צפה בקובץ המצורף 1963731
ק.ש.

מה עשית אתן? שטיפה וכו'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה