רכישות בחו"ל בגדי נשים קיץ 2025

רק אחת פתוחה לי. מושלמת.
זה אמיתי 2$ לחצאית + 3$ משלוח?
חצאית מעטפת ב-20 שקל!
אולי צריך לסגור שסע, ועדיין שווה!

המחיר עלה, הנה קישורים חלופיים למעוניינות

1757846634239.png

1757846690168.png

ק.ש.

@פנינה ריימונד אשמח אם יש לך זמין קישור לחולצת בולרו לנשים (כמו קרדיגן קצר עם כפתורים ולמטה קשר קדמי)
צבע כחול
תודה רבה
https://s.click.aliexpress.com/e/_opjU3kz .
ק.ש.

אני הזמנתי מזמן כבר..
מגיע בצבעים שונים לגמרי ממה שבתמונה..
צבעים מוזרים כאלה...
לא שווה 20 שקל...
בהצלחה.

מה עושים שהגיע לי פריט מהקלקציה החרדית להוד השרון במקום למודיעים עילית?

מה עושים שהגיע לי פריט מהקלקציה החרדית להוד השרון במקום למודיעים עילית?
צרי קשר עם חברת השליחויות
לפי 2 האותיות הראשונות של מספר המעקב תוכלי לזהות מי החברה

מחפשת חצאית חומה מבד עומד (לא גינס) אלגנטית יפה עם חגורה

מחפשת חצאית חומה מבד עומד (לא גינס) אלגנטית יפה עם חגורה
בבקשה מגוון ענק ומהמם!

ק.ש.

שלם אשמח לקבל קישורים לשמלה חגיגי כחולה או אדום לבן ויהיה מקסי, ועדיף גם שיהא מותאם להריון,
{וכמ"כ אם יותאם לחורף אשמח מאד}.
בתודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה