פנינה ריימונד
סטיילינג זה כל הסיפור :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
- #1,541
ולפעמים גדולות ולפעמים קטנותבול.
רגילות
ולפעמים גדולות ולפעמים קטנותבול.
רגילות
תלוי איך את רוצה את האורך כי לנו זה מעט ארוךמהסרפן
לשנה וחודשיים לובשת 12-18 מדויק
כדאי לקחת 9-12?
איזה סגנון? שמלות שרוול קצר או יותר סטים ומכנסוניםמחפשת קישורים לבגדים לילדה בת שנתיים וחצי, יום חול ושבת
יש סיכוי שיגיע לפסח?0-3 זה מידה שלדעתי אין לא באוברול,
יש את זה , מהמם מתחיל ב3-6
ק.ש
צפה בקובץ המצורף 1929848צפה בקובץ המצורף 1929849צפה בקובץ המצורף 1929850![]()
Neue Sommerkollektion Geschwister Familie passendes Musselin Maxikleid Mädchen Jungen Strickoberteil Baby 2-teiliges Set Marineblau Khaki Kinderkleidung - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לדעתי כןיש סיכוי שיגיע לפסח?
תודה
לא סגורה על עצמי,איזה סגנון? שמלות שרוול קצר או יותר סטים ומכנסונים
אני ממש רציתי להזמין את זה ונגמרו לי המידותתודה, הזמנתי לפי מידות אורך... אבל לא חשבתי שזה כזה רחב.... נראה "שק ואפר..."
ניסיתי להתכתב, בינתיים לא הגיב
אבל היה נשמע לי מההודעה הזאת שלא לפנות לאלי אלא ישיר אליהם אבל איזכור לשום כתובת מייל
![]()
הייתי שמחה להחליף, לאו דווקא להחזיר...
יש לי רק סרפנים וסרבל של בנות... חבל.אני ממש רציתי להזמין את זה ונגמרו לי המידות
אני צריכה חצאית עד הברך מידה 14 (אולי גם את החולצה של זה)
חולצה לילד מידה 6 (אולי גם מכנס)
וסרבל לילד מידה 2
אם יש לך ורוצה למכור אשמח לדעת
אני בדיוק בהתכתבות עם המוכר הזה לגבי הדגם@alilu אולי תוכלי לעזור לי
הזמנתי את הסט הזה לפני 4 ימים
היה כתוב עליו השקה ב-31/03 וזה עדיין לא נשלח![]()
Ausverkauf AS SS25 Summer Pinstripe Denim Collection passende Kleidung für Bruder und Schwester - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
עכשיו באותו קישור כתוב השקה ב-20/04
זה אומר שהוא דחה את ההשקה או שמה שהוזמן שהיה כתוב ב-31/03 כן ישלח אז?
באהבהתודה רבה על כל העזרה שלך מכל הלב!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים