- הוסף לסימניות
- #1,681
האחרון נראה עם דירוג די נמוך - לשיקולךתסתכלי דבר ראשון נתונים יבשים - שזה אומר דירוגים והזמנות (ותמונות) שעליהם הכי חשוב להסתכל כשמזמינים באליקס
האחרון נראה עם דירוג די נמוך - לשיקולךתסתכלי דבר ראשון נתונים יבשים - שזה אומר דירוגים והזמנות (ותמונות) שעליהם הכי חשוב להסתכל כשמזמינים באליקס
רוצה לשמוע איך הבד וכד'מה ההתלבטות?
מאיזה בחינה את מתלבטת?
בנים? בנות? גיל?
בדיוק מהסטים האלה לא הזמנתי כלוםרוצה לשמוע איך הבד וכד'
אולי יש מישהי שהזמינה את אחד מהם ויכולה להמליץ,
אני צריכה שמלה 8
ובנים רחד בן 4 והשני 2
הסט הזה ראיתי מישהי שהזמינה ונראה מושלםאיזה התלבטותת
שימי לב שהביקורות הלא טובות בקישור הזה זה בעיקר על הבגד הפרחוני.הסט הזה ראיתי מישהי שהזמינה ונראה מושלם
לא יודעת לגבי הביקורות![]()
₪140.23 | 2025 כמו רשת ירוק קיץ & ורוד פרחים אוסף אחים אחות 100% כותנה בנים בנות בגדים
₪140.23 | 2025 כמו רשת ירוק קיץ & ורוד פרחים אוסף אחים אחות 100% כותנה בנים בנות בגדיםs.click.aliexpress.com
ק.ש
דווקא אני הזמנתי מהמוכר הזה כמה דברים ואני סופר מרוצהשימי לב שהקישורים השני והשלישי (עם הדירוגים הנמוכים) זה מאותו מוכר
צפה בקובץ המצורף 1935898
אבל זה⬇⬇ ממוכר שונה
צפה בקובץ המצורף 1935899
![]()
AP Chocolate Collection 2025 Frühling Sommer Stickerei Familie passende Kleidung Set Mädchen Kleid Baby 2-teilig Blazer Hemd Shorts - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מענייןדווקא אני הזמנתי מהמוכר הזה כמה דברים ואני סופר מרוצה
יש לו שם 2 סטים של בגדיםמעניין
הדירוג שלו זה 4.3 כמצורף בהודעה הקודמת
אני לא שמעתי על מישהי שכבר קיבלה![]()
Kinderkleidung Blumenstickerei Lätzchen Mädchen Kleid Strampler Hemd Knopföffnung gewebte Kleidung Jungen T-Shirt Sommer Familie Kinder - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
איך זה?
@נחמה פנינה![]()
Kinderkleidung Blumenstickerei Lätzchen Mädchen Kleid Strampler Hemd Knopföffnung gewebte Kleidung Jungen T-Shirt Sommer Familie Kinder - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
איך זה?
טוב נראה לי שנלך על זה מקווה ממש שזה יגיע לחגהסט הזה ראיתי מישהי שהזמינה ונראה מושלם
לא יודעת לגבי הביקורות![]()
₪140.23 | 2025 כמו רשת ירוק קיץ & ורוד פרחים אוסף אחים אחות 100% כותנה בנים בנות בגדים
₪140.23 | 2025 כמו רשת ירוק קיץ & ורוד פרחים אוסף אחים אחות 100% כותנה בנים בנות בגדיםs.click.aliexpress.com
ק.ש
טוב נראה לי שנלך על זה מקווה ממש שזה יגיע לחג
הסיכוי של זה לחג כמעט אפסיטוב נראה לי שנלך על זה מקווה ממש שזה יגיע לחג

rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים