פנינה ריימונד
סטיילינג זה כל הסיפור :)
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
- #1,921
אם קנינו את המוצר אנחנו כותבים "מניסיון"השאלה שלי אם הוא באמת קנה את זה לפני.
אם קנינו את המוצר אנחנו כותבים "מניסיון"השאלה שלי אם הוא באמת קנה את זה לפני.
מישהי קנתה את החולצה ויכולה להמליץ לי עליה וגם מבחינת מידות ?Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
![]()
s.click.aliexpress.com
חולצה מהממת ב14 ש"ח
המון מחמאות
צפה בקובץ המצורף 1862558
![]()
Kinder Kurzarm T-shirts Koreanische Version Kinder Kleidung Junge Baby Baumwolle Tees 2-9 Jahre Sommer Cartoon Tops - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מי שהעלה את ההודעהמישהי קנתה את החולצה ויכולה להמליץ לי עליה וגם מבחינת מידות ?
תודה רבה
חולצות דקות, נעימות ומהממות!!!
מחיר רצפה, קניתי כמה...
ממליצה לקחת מידה יותר- מתכווץ קצת בכביסה
![]()
Olekid Sommer Kinder Jungen Kleidung gedruckt Cartoon Jungen T-Shirts 2-8 Jahre Kinder Baby Tops Kurzarm Kleinkind T-Shirts - AliExpress 1501
![]()
![]()
בגדים לילדים תינוקות בנים ובנות בגילאי 2-8T, חולצת כותנה קיץ עם שרוול קצר והדפס גרפיטי, חולצת ילדים עליונה לתינוקות - AliExpress 1501
![]()
![]()
![]()
חולצות קצרות לילדים גרסה קוריאנית בגדי ילדים בנים תינוקות כותנה חולצות קיץ 2-9 שנים חולצות קרטון - AliExpress 1501
ק.ש.![]()
הזמנתי שנה שעברה והגיע ממש קטן ,כובע שמש מתוק לילדים
![]()
Koreanische Mode Kinder Visiere Brief Stickerei Unisex Jungen Mädchen Baseball mützen Kinder Hüte Kappen Zubehör 2-8 Jahre alt - AliExpress 1501
תוכלי להגיד לי איזה מידה קנית לבן שלך ואיזה מידה הוא בארץמי שהעלה את ההודעה
ועוד הרבה המליצו כאן עליה
כתבתי את התשובה כאן
זה היה שנה שעברהתוכלי להגיד לי איזה מידה קנית לבן שלך ואיזה מידה הוא בארץ
התאים לי לגיל שנתיים ולגיל שלושהזמנתי שנה שעברה והגיע ממש קטן ,
התאים לילד בן שנתיים
אני מחפשת מכנסיים אדומות קצרות לילד בן 3
יש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים