דרוש מידע בגדי שבת ונעליים בבני ברק במחירים שפויים

• הוסף לסימניות
אתמול קניתי חולצת פסים ב39.90 מידה 8 ו12
לא יודעת על מה את מדברת ככל הנראה לא היה בסניף שבו אני הייתי,(שאלתי במפורש את המוכרת איזה דגמים יש במידות 12 ומעלה.. וכל הדגמים שראיתי היו יקרים..)
לגבי שמלות לא יודעת לאיזה גיל היית צריכה, אבל יש גילאים בעייתים שאי אפשר להתחשב רק במחיר... והגיזרה - גם של השמלה שהרעלית כאן, לא מתאימה לנערות...

• הוסף לסימניות
מקדימה את הקניות ליום ומקווה להספיק כמה שיותר.
איפה אפשר להשיג בגדי שבת לילדות במידות 5 ו12-18 במחיר נניח מקסימום 80?
נעלי עור במחיר מקסימום 160?
בלת"ק
נעליים מעור יש בפונפנו עודפים.
נראה לי 1 ב 150 ו 2 250.
הייתי שם שבוע שעבר היה מבחר יפה וחנות מפוצצת.

• הוסף לסימניות
לא יודעת על מה את מדברת ככל הנראה לא היה בסניף שבו אני הייתי
מצאתי את החולצה שקניתי, רואה שיש אותה גם באתר
לא מתכוונת להתווכח
גם לי חורה המחירים
רק באה לומר שגם בקידישיק אפשר לקנות תוצרת של פסטל בלו ולאו דווקא של מלאנז...
1742998172852.png

• הוסף לסימניות
לא רואה אם כתבו
מה עם נקסט?
בשמלות וחצאיות לילדות פחות מומלץ כי די קצר
אבל בחולצות, חולצות לבנים, מכנסיים , נעליים
יש להם דברים יפים וטובים!
ממליצה.

• הוסף לסימניות
בשיין אפשר למצוא ממש בזול שמלות מהממות לשבת וגם ממש ארוכות וצנועות
רניתי שם בחורף לבנות שליע בגילאים 6 ו8 2 שמלות וגם לבת שלי בת 16 קניתי שמלה שם ובמחירים עשירית מבני ברק

• הוסף לסימניות
למשל משהו שעלה בשלוף:

• הוסף לסימניות
מצאתי את החולצה שקניתי, רואה שיש אותה גם באתר
לא מתכוונת להתווכח
גם לי חורה המחירים
רק באה לומר שגם בקידישיק אפשר לקנות תוצרת של פסטל בלו ולאו דווקא של מלאנז...
צפה בקובץ המצורף 1932367
הייא ממש חמודה, לא ראיתי אותה בתחילת השבוע , ובשבוע שעבר חפרתי באתר והיא עוד לא עלתה לשם... ולגבי מלאנז בסניף שהייתי הגיע לשם רק סריג אחד (בזמן שאני ביקרתי בסניף) ההצע היה פסטל בלו / קידי שיק.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למשל משהו שעלה בשלוף:
לא באה להתווכח אבל יחסית לשנים קודמות בנקסט - ההצע יחסית דל, ולגבי הסרוגות שהעלית שנה שעברה קניתי משהו דומה, והגיע סרוג ממש עבה יחסית ( זה לא היה בדיוק אותו הדבר, אז אין לדעת....)

• הוסף לסימניות
צודקת,
העליתי סתם לדוגמא כמה דברים בשלוף לאו דוקא מנסיון
לא התכוונתי שאפשר שם את כל הביגוד...
אבל בהחלט אפשר למצוא שם דברים יפים באיכות טובה ובמחירים סבירים...

(למשל יש לי כבר בנות בגילאי5,8 שבאמת חוץ מחולצה אולי לא היה לי מה לקנות שם כי הכל מגיע קצר ורחב)
אבל בהחלט יש גילאים שאפשר יותר למצוא
במיוחד לבנים.

• הוסף לסימניות
מכנסיים ארוכות לבנים אלגנטיות אבל לא כחול ושחור.. איפה אתן קונות במחיר שפוי?

• הוסף לסימניות
בירושלים יש:
מלבושי כבוד -ביגוד לבנות ולבנים יום חול ושבת לבנות (חולצות ומכנסיים לבנים-שבת 27 ש"ח)
מכירת נעלים עד 40 ש"ח (לבנות מחזיק מעולה) סגנון פנפנו פעמיים בשנה בשכונה (סניפים בכל הארץ דגמים יפים יותר מאשר בעלי/שיין/טמו)
נעליים לבנים לשבת בגאולה- 140 ש"ח עור
ליום חול בנים-פאפיה מלחה מביאים פונפנו מחזיק הכי חזק בתחילת עונה 180 ש"ח אחרי קופונים בסוף עונה 100 ש"ח..
חליפות -משנת יוסף (עדיין לא התנסיתי 165 ש"ח)
חנות שמוכרת בשכונה מכנסי שבת של מלבושי כבוד/אקסוס ב33 ש"ח (די דק)
השלמות עושים תמיד בסוף עונה באתר קיווי, ובכל חנות שיש סיילים גם בחו"ל

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הנאמר פה
אתמול יצאתי לסבב קניות חולצה לילד ליום חול 80 שח פשוט הזוי!
נעליים (עד מידה 24) ב180 שח אבל לא נשאר מידות
לא קניתי כי זה מוגזם
אבל מסתבר שאם אנשים מוכנים לשלם וזה המצב
אנחנו יכולים להמשיך לראות את המחירים עולים ועולים לצערי:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה