- הוסף לסימניות
@פרינס פוינט אני גם ממש ישמחהיי,
מעניין אותי ולצערי הקישור שבחתימה חסום בנט פרי
יש אולי קטלוג שניתן להעלות בזיפ?
תודה רבה
איפה קונים \ איך מזמינים? יש גם לבנים?
@פרינס פוינט אני גם ממש ישמחהיי,
מעניין אותי ולצערי הקישור שבחתימה חסום בנט פרי
יש אולי קטלוג שניתן להעלות בזיפ?
תודה רבה
לא כולם זכאים...בירושלים יש:
מלבושי כבוד -ביגוד לבנות ולבנים יום חול ושבת לבנות (חולצות ומכנסיים לבנים-שבת 27 ש"ח)
אז זהו, כשאת צריכה לקנות 2 בגדים לשבת, ובעקבות כך שאנשים מקבלים סטים לשבת במלבושי כבוד, אז בסט השני הם יכולים לפרגן, ואלו שלא מקבלים , בעצם בכיס שלהם, משלמים זאת - ללא כוונה,ולשבת אין מה לעשות סט ראשון אני משקיעה במחיר מלא 160 שקל לשמלה ואת השני או מלבושי כבוד או מחכה להנחות בל"ג בעומר.
לידר!!וואי
צריכה לקנות לתינוק בן 8 חודש'
פשוט הזיה
מפחדת לצאת לחנויות
מה זה 120 -150 לבגד שבתי??
או סט יומחול גן כן במחירים האלו
צודקת,אז זהו, כשאת צריכה לקנות 2 בגדים לשבת, ובעקבות כך שאנשים מקבלים סטים לשבת במלבושי כבוד, אז בסט השני הם יכולים לפרגן, ואלו שלא מקבלים , בעצם בכיס שלהם, משלמים זאת - ללא כוונה,
גם אצלי בכורלידר!!
ויומחול נקסט/שיין/אלי/טמו
יש לי תינוק בגיל הזה וקניתי לו את כל העונה (יומחול ושבת) ב700 ש"ח
(הוא בכור, לא היה לי כלום!)
הרף עולה כי האחרים שאין להם את התלושים מרגישים שהם גם חייבים את אותה רמהצודקת,
אני פעם ראיתי בקידישיק אנשים משלמים על סטים וכובעי פונפון בתלושים שאין לי מושג מי נותן את זה...
ומחשבה ראשונה שעלתה לי זה החברים\שכנים שלהם שנגזר עליהם לממן את זה בעצמם.. והרף עלה כי זה בחינם..
כמה עולה בגד יום חול לתינוקות?הרף עולה כי האחרים שאין להם את התלושים מרגישים שהם גם חייבים את אותה רמה
לא ראיתי פה כמעט שממליצים על לידר. יש להם חולצות יום חול ב35 ש"ח וסט סריג ב75 ש"ח לפעוטות
פחות בדקתי בגדי בנות.. יש חולצה ומכנס יום חול קצר קצר ב40 ש"חכמה עולה בגד יום חול לתינוקות?
זה באמת הזוי מה שנהיה.. אני הכי מפרגנת בעולם! אבל זה לא הגיוני שאנשים ממלאים עגלות בבגדי יוקרה ומשלמים בתלושים. ואנשים שלא זכאים לתמיכה שברובם לא עשירים בכלל!! לא יכולים לעמוד בסטנדרט הזה! אלא פשוט לא עומדים בקריטריונים של מספר ילדים וכו.. הקריטריונים לא מחשבים בדר"כ את המשכנתאות הענקיות שיש לזוגות הצעירים ואת המעונות וכו.. ודוקא הצעירים בדר"כ לא זכאים. המחירים בחנויות עולים כל שנה!! לפני שנתיים קניתי בגד לשבת ב100 ש"ח היום בחנויות הזולות כמעט ואין פחות מ160!לא כולם זכאים...
ואני כבר הרבה זמן טוענת שדווקא המחכירות האלו (בדומה למחיר למשתכן) העלו את הרף של שאר בציהור , קחי דוגמא את ההודעה הזו:
אז זהו, כשאת צריכה לקנות 2 בגדים לשבת, ובעקבות כך שאנשים מקבלים סטים לשבת במלבושי כבוד, אז בסט השני הם יכולים לפרגן, ואלו שלא מקבלים , בעצם בכיס שלהם, משלמים זאת - ללא כוונה,
כי החנויות לא יכולות למכור במחיר שאף אחד לא יקנה, אבל ברגע שאנשים מקבלים מימון לבגד אחד הם בעצם, מעלים את המחיר לכל סט , והמחיר לכלל האכלוסיה שלא זכאית למבצעי המימון יוצאת קרחת מכל הכיוונם
(כתבתי את זה בעבר, וקיבלתי תגובות נזעמות, של איך אני לא מפרגנת, ואנשים באמת צריכים את זה.. אז זהו שאני בעד לפרגן לכוללם, אבל כמו שבארמונות פרידמן, אפשר לקבל את האולם ר קבתנאי שלוקחים את שאר הדברים כמו כיסא כלה, תזמורת וכו , מרשימ סגורה בעד מחיר מסוים,) ל איתכן שאנשים שלא מקבלים את התמיכה, לא יכולים לקנות אפילו סט אחד לילד/ילדה, ודווקא הנתמכים לכאורה, מפרגנים לעצמם גם בגד מסובסד וגם בגד במחיר מלא....
אבל יתכן מאד שאני טועה בענק בנושא הנל......
רייצ'ל H עודפיםמכנסיים ארוכות לבנים אלגנטיות אבל לא כחול ושחור.. איפה אתן קונות במחיר שפוי?
תזמיני בנקסט יעלה לך חצי מחירוואי
פשוט הזיה
מפחדת לצאת לחנויות
ראיתי בהדס עודפים בר"ע בגדים מהממים לתנוקות וילדים והכל בחצי מחירוואי נראה לי רעיון טוב
לפתוח אשכול רק לבגדי תינוקות עד גיל שנה
מה אומרת?
קיווי, קרטרס, בזאר שטראוס- ליום חולוואי
פשוט הזיה
מפחדת לצאת לחנויות
את יכולה להביא לי קישור כזה?תזמיני בנקסט יעלה לך חצי מחיר
יש שם סטים סרוגים ממש מתוקים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים