דרוש מידע בגדי שבת ונעליים בבני ברק במחירים שפויים

צודקת,
אני פעם ראיתי בקידישיק אנשים משלמים על סטים וכובעי פונפון בתלושים שאין לי מושג מי נותן את זה...
ומחשבה ראשונה שעלתה לי זה החברים\שכנים שלהם שנגזר עליהם לממן את זה בעצמם.. והרף עלה כי זה בחינם..
האנשים שקבלו את התלושים כנראה נזקקים לזה, ותפרגנו להם לפחות בחגים להראות (כביכול) מכובד ולבוש כמו כולם!

את יכולה להביא לי קישור כזה?
לא יודעת למה אבל גם באתר אני אף פעם לא מצאתי סטים יפים בזול וגם כשהלכתי לחנות פיזית שלהם- הכל ממש יקר
לאיזה גיל?
ראיתי שם חולצה מסריג דק מהמם בצבע תכלת או פודרה
ואת מצרפת לזה מכנס לבן קצר
או סטים נחמדים, יותר זול מהארץ
קחי להשראה--
1743062518221.png

https://www.next.co.il/he/style/su071985/914924#914924
https://www.next.co.il/he/style/su351855/e27760#e27760

וזה מאלי אקספרס
https://s.click.aliexpress.com/e/_omE8R8L

1743062775932.png

שיווקי
מנסיון, הגיע מהמם מושלם!
לדעתי זה גם בנים וגם בנות

• וואו!
Reactions: L_M
האנשים שקבלו את התלושים כנראה נזקקים לזה, ותפרגנו להם לפחות בחגים להראות (כביכול) מכובד ולבוש כמו כולם!
יותר מכולם (מרובם)...
ואני בעד לפרגן לכולם, ואני חושבת ש ז ה נכון לתת הרגשה מכובדת גם למי שזקוקים לתמיכה, שירגישו מכובד בחג עם בגדים יפים וחדשים ושלא ילכו עם בלווי סחבות ובגדים מלפני עשור...,אבל אני גם בעד לעשות לזה הגבלות מסויומות (כפי שכתבתי ) שבאמרונות פרדימן יש קריטריונים לזכאות, וחלק מהם זה בתנאי שלא עושים כסא כלה מפואר, תזמורת עד הגבלת מחיר ועוד, אז גם כאן אפש ר להתנות תנאים שבתנאי שלא קונים בתחילת עונה במחיר מעל X,
לא יתכן שאנשים אחרים (ממוצעים מינוס רק שעוברים במעט את הרף של לקבל את התמיכה של מלבשי כבוד) לא יכולים לקנות בחנויות, ודווקא אלו שמקבלים את התמיכה קונים בתחילת עונה, ומעלים את המחיר לכלל האכלוסיה....

לאיזה גיל?
ראיתי שם חולצה מסריג דק מהמם בצבע תכלת או פודרה
ואת מצרפת לזה מכנס לבן קצר
צפה בקובץ המצורף 1932887
https://www.next.co.il/he/style/su071985/914924#914924

https://www.next.co.il/he/style/su351855/e27760#e27760
תודה
בעיניי זה לא מספיק שבתי :(

יותר מכולם (מרובם)...
ואני בעד לפרגן לכולם, ואני חושבת ש ז ה נכון לתת הרגשה מכובדת גם למי שזקוקים לתמיכה, שירגישו מכובד בחג עם בגדים יפים וחדשים ושלא ילכו עם בלווי סחבות ובגדים מלפני עשור...,אבל אני גם בעד לעשות לזה הגבלות מסויומות (כפי שכתבתי ) שבאמרונות פרדימן יש קריטריונים לזכאות, וחלק מהם זה בתנאי שלא עושים כסא כלה מפואר, תזמורת עד הגבלת מחיר ועוד, אז גם כאן אפש ר להתנות תנאים שבתנאי שלא קונים בתחילת עונה במחיר מעל X,
לא יתכן שאנשים אחרים (ממוצעים מינוס רק שעוברים במעט את הרף של לקבל את התמיכה של מלבשי כבוד) לא יכולים לקנות בחנויות, ודווקא אלו שמקבלים את התמיכה קונים בתחילת עונה, ומעלים את המחיר לכלל האכלוסיה....
העניין זה שהחנויות נותנות את השוברים האלו רק לתחילת עונה

עשיתי לעצמי כלל שאני לא משלמת יותר מ25 שח לפריט (חולצה/מכנס). כלומר, אוברול או שמלה יכולים לעלות עד 50, כי זה כמו 2 פריטים. בבגדי שבת עד 30 לפריט.
בינתיים לרוב מסתדרת. הילדים שלי עוד קטנים.
אם מצאתי מציאות בפחות מזה אז יש לי "עודף" שאני זוכרת למקרה שאמצא משהו שקצת חורג.
איפה אני קונה?
לשבת - במבצעים של מינה, קיווי, בנקסט, בטמו, ואלי אקספרס. (קניתי פעמים בבני ברק, גם שילמתי קצת יותר יקר מהרגיל וגם השמלות כל הזמן התכווצו ודרשו גיהוץ. סט אחר היה עם גומי לוחץ, כפתורים שכמעט נופלים. לא איכותי)
ליום חול - במבצעים של קרטרס, נקסט, טרמינל איקס, גולף עודפים.
אם יש מכירות של עודפים אני גם מגיעה.

דיברתי על מלבושי כבוד,

ולגבי השוברים, אני חושבת שאלו שמנהלים את הקופות האלו יש להם אחריות על שאר הציבור (זה לא איזה תלו ששחליקו ל20 אברכים בכולל נידח... , וזה ניתן לחקים גדולים יחסית בציבור) אני חושבת, שבמשא ומתן מוצלח היה ניתן להגיע להסכם מוצלח יותר מול החנויות... זה פשוט לא יתכן העול הזה שנופל על שאר הציבור ... - ששוב הוא רחוק מאד מלהיות עשיר, והעליות מחירים כל שנה הם משמעויות...
החנויות יודעות שיש להם לקוחות בכיס בגלל הכרטיסים הנל, ומרשות לעצמן לקחת סיכון והעלות מחירים.
וכן לא יתכן להעדיף ציבור אחד על פני ציבור אחר, לא מדובר כאן על אנשים עשירים..... ואפשר לעזור גם בצורות אחרות, ולא להכניס את הציבור לסחרחורת.

תודה
בעיניי זה לא מספיק שבתי :(

לא יודעת מה הסגנון, אולי יועיל למישהי
זה בגד שקניתי לתינוק בן שנה וחצי לשבת, עומד מושלם בד קיצי ונעים- 80 שח

זאת הבעיה, שבגלל כאלה זה נהיה הרף של כולם
תלוי לאיזה מגזר את משתייכת שאת מחליטה שיש רף לכולם
שכל אחד ילביש איך שמתחשק לו!

ראיתי בחסידויות מסויימות שמקבלים שוברים מכובדים לחנויות היוקרה
יש מגזרים שמשיגים מימון למשפחות ברוכות, ויש שפחות
מפרגנת למשפחות האלה מכל הלב לקנות איפה שהן רוצות
אל תהיו צרי עין!
תאמינו שמה שנגזר עליכן לקבל-תקבלו!

לא יודעת מה הסגנון, אולי יועיל למישהי
זה בגד שקניתי לתינוק בן שנה וחצי לשבת, עומד מושלם בד קיצי ונעים- 80 שח
תודה!

אם התינוק שלי ב'הדס' מידה 9-12 איזה מידה לקחת פה?

לא משנה שלאנשים האלה יש רכב חדש והם משכירים יחידות דיור
מצטערת אם זה כואב למשהו, זה האמת
זה היה האמת עד השורה הזו...

הרבה מאד מהנמענים של המכירות האלו, לא קונים סט נוסף בחנויות יקרות בתחילת עונה,
ותמיד כשצריך לקבוע קריטריונים גלובלים, יהיו כאלה שזה יתאים להם יותר ויהיו כאלו שפחות, יהיו כאלו שינהגו בחכמה בתווים שקיבלו ויהיו כאלו שיממשו אותם בחנויות יוקרה.

סביר להניח שבחודש טבת לא הייתם רוצים להתחלף עם המשפחות האלו בהוצאות והכנסות החודשיות.
לא רואה פגם בכך שבחודשי החגים מצאו דרך לסייע להם בצורה מכובדת.

דיברתי על מלבושי כבוד,

ולגבי השוברים, אני חושבת שאלו שמנהלים את הקופות האלו יש להם אחריות על שאר הציבור (זה לא איזה תלו ששחליקו ל20 אברכים בכולל נידח... , וזה ניתן לחקים גדולים יחסית בציבור) אני חושבת, שבמשא ומתן מוצלח היה ניתן להגיע להסכם מוצלח יותר מול החנויות... זה פשוט לא יתכן העול הזה שנופל על שאר הציבור ... - ששוב הוא רחוק מאד מלהיות עשיר, והעליות מחירים כל שנה הם משמעויות...
החנויות יודעות שיש להם לקוחות בכיס בגלל הכרטיסים הנל, ומרשות לעצמן לקחת סיכון והעלות מחירים.
וכן לא יתכן להעדיף ציבור אחד על פני ציבור אחר, לא מדובר כאן על אנשים עשירים..... ואפשר לעזור גם בצורות אחרות, ולא להכניס את הציבור לסחרחורת.
אני לא מכירה מספיק את הנושא רק מנסיון קטן שלי להשיג שוברים כאלו לארגון צדקה קטן אני מבינה שזה 'כסף' שבעלי החנויות תורמים אז נראה לי קצת בעייתי לעשות איתם משא ומתן

נעליים מעור יש בפונפנו עודפים.
הנעליים של פונפנו לא מעור אבל מאד איכותיות עוד לא מצאתי נעליים בכזאת רמה גם בחברות מחו"ל (ונטיני, לוציני ועוד)
בחינתי שווה את ההשקעה מה גם שאני משתדלת לנות בסופי עונה ואז ישלך נעל שמחזיקה אפילו שנה ונראת נורמלית ולא נעל שאחרי שתי לבישות כבר נראת זוועה

גם אצלי בכור
ואני בהחלט רואה שזה הכיוון
יומחול הזמנתי בטומו חלק דברים, גם גופיות שעלה לי 1/3 מחיר מפה.
שבת בעייתי יותר
למה בעייתי?
ראיתי בעלי אקספרס דברים מושלמים
בנוסף יש את גולף, מיננה, h&m ועוד כמה חנויות שיש בהם בגדי ילדים ממש ממש יפים

תלוי לאיזה מגזר את משתייכת שאת מחליטה שיש רף לכולם
שכל אחד ילביש איך שמתחשק לו!

ראיתי בחסידויות מסויימות שמקבלים שוברים מכובדים לחנויות היוקרה
יש מגזרים שמשיגים מימון למשפחות ברוכות, ויש שפחות
מפרגנת למשפחות האלה מכל הלב לקנות איפה שהן רוצות
אל תהיו צרי עין!
תאמינו שמה שנגזר עליכן לקבל-תקבלו!
משתייכת בגאון למגזר ליטאי אברכי, שלא לבוש בלבוש מנקר עיניים או ממותג במיוחד....
וזה לא נובע מצרות עין,
מה תעני לילדה בת 13(גיל בעייתי, עד שמוצאים גיזרה נורמלית שמחמיאה, הבגדים משנה שעברה נראים כמו בדיחה, וכמעט אי אפשר לקנות בשנה הקודמת כי אי אפשר לדמיין מה יהיה שנה הבאה), כשהיא נפגשת עם חברותיה בחג הפסח, כולן לבושות במיטב המחלצות באדיבות תלושים .. והיא צריכה להיגרר מחנות לחנות , עם אמא שעובדת במשרה מלאה (וכנראה בגלל זה זכאית פחות מכאלו שעובדות פחות שעות) לחוצה מערב פסח, ופשוט מדלגים על הרבה חנויות כי המחיר לא רלוונטי - למרות שהגדים שבהם רלוונטים ++, ודובר לא על חנויות יוקרה, קידי שיק לא נחשבת לחנות יוקרה, והמחירים שבה הם סוג של תמרור עבור שאר החנויות, חנויות יוקרתיות יותר מקידי שיק ימכרו יותר יקר מהם גם אם יהיה רווחי להם למכור בפחות, כי אחרת איך יחשבו חנות יוקרה, וחנויות פשוטות יותר מעלות את המחיר כי במילא אים מקום אחר לקנות,
לגבי חנויות העודפים הם באמת הצלה, אבל צריך הרבה מזל כדי למצוא את מבוקשך...

וכן אי אפשר כל החיים לתת לילד שלך הכל, ותמידי היהי משהו שאין למישהו, אבל כשהתערבות חיצונית מתערבת ומשנה את כללי המשחק ל60-70 אחוז מחברותיה זה הופך להיות למשחק לאהוגן....
מאמינה שעוד אין לך ילדים בגיל הזה, או שלא התמודדת , כי קיבלת את הכרטיסים הנל...
(ואני בעד לתת! ממש ממש בעד! רק בעד שיהיו הגבלות על מקבלי הכרטיסים...)

למה בעייתי?
ראיתי בעלי אקספרס דברים מושלמים
בנוסף יש את גולף, מיננה, h&m ועוד כמה חנויות שיש בהם בגדי ילדים ממש ממש יפים
מיננה בתחילת עונה יקר. ממש לא אותה שורה עם גולף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה