דרוש מידע בגדי שבת ונעליים בבני ברק במחירים שפויים

מיננה בתחילת עונה יקר. ממש לא אותה שורה עם גולף.
ואני ממש התאכזבתי מהאיכות שלהם :(
קניתי שם מעילים, חולצות ומכנסיים- הכל היה זבל ותוך לבישה או שתיים כבר לא היה לביש

תודה!

אם התינוק שלי ב'הדס' מידה 9-12 איזה מידה לקחת פה?
לדעתי אותו דבר 9-12 . המידות של נקסט תואמות גיל אצלי ממש (והילדים שלי שמנמנים :) )
אחרי שכתבתי ראיתי שענית את גיל הילד שלך. עדיף לך ללכת לפי הגיל (כלומר 12-18)

מחפשת זול
חוץ מאלי ששבתי לא כזה הגיוני
לא יודעת מה העובי

זה מחיפוש הכי ראשוני(כתבתי בגדי תינוקות בנים ודי הדברים הראשונים שמצאתי ואהבתי- האחרון סגנון שונה)

הנעליים של פונפנו לא מעור אבל מאד איכותיות עוד לא מצאתי נעליים בכזאת רמה גם בחברות מחו"ל (ונטיני, לוציני ועוד)
בחינתי שווה את ההשקעה מה גם שאני משתדלת לנות בסופי עונה ואז ישלך נעל שמחזיקה אפילו שנה ונראת נורמלית ולא נעל שאחרי שתי לבישות כבר נראת זוועה
איכותיות ומעולות שוות כל שקל!
אפשר לקנות שם עם גולדכארד, ביימי וכמעט כל תו קניה שיש לך
הייתי אתמול בחנות, מבחר יפהפה ועצום!

שמנמן?
גדול או קטן מהממוצע?
זה חשוב ממש
אני לילדים שלי קונה המון בנקסט
כמעט הכל - לבנים
בנות פחות - השמלות קצרות
לגבי מידות
בדר"כ לוקחים מידה פחות תלוי באיזה גיל הוא בדיוק
ילד בגיל שנה ועשר בבגד הזה ספציפי שנה וחצי עד שנתיים
בבגדים קצרים זה פחות בעייתי
מקסימום תתפרי בקטנה את המכנס בצדדים

הנעליים של פונפנו לא מעור אבל מאד איכותיות עוד לא מצאתי נעליים בכזאת רמה גם בחברות מחו"ל (ונטיני, לוציני ועוד)
בחינתי שווה את ההשקעה מה גם שאני משתדלת לנות בסופי עונה ואז ישלך נעל שמחזיקה אפילו שנה ונראת נורמלית ולא נעל שאחרי שתי לבישות כבר נראת זוועה
בטוחה שלא מעור?
איך הן מבחינת הזעה, נושמות?

שמנמן?
גדול או קטן מהממוצע?
זה חשוב ממש
אני לילדים שלי קונה המון בנקסט
כמעט הכל - לבנים
בנות פחות - השמלות קצרות
לגבי מידות
בדר"כ לוקחים מידה פחות תלוי באיזה גיל הוא בדיוק
ילד בגיל שנה ועשר בבגד הזה ספציפי שנה וחצי עד שנתיים
בבגדים קצרים זה פחות בעייתי
מקסימום תתפרי בקטנה את המכנס בצדדים

תודה!

מקסימום 6-9 , המידות של הדס רגילות עד טיפה מדויקות, והמדיות של נקסט, לפחות מידה אחת יותר..
ספציפית בסט שהלעית הוא סט רחב, זה לא מהסריגים הנצמדים שנמכרים בחנויות בבני ברק, הייתי שוקלת אפילו 3-6, רק שימי לב יש מצב שהסרוג למרות שהוא קצר יכול להיות יחסית עבה... (תסתכלי בסיומת של הסריג , זה נראה סריגה עבה...)

מקסימום 6-9 , המידות של הדס רגילות עד טיפה מדויקות, והמדיות של נקסט, לפחות מידה אחת יותר..
ספציפית בסט שהלעית הוא סט רחב, זה לא מהסריגים הנצמדים שנמכרים בחנויות בבני ברק, הייתי שוקלת אפילו 3-6, רק שימי לב יש מצב שהסרוג למרות שהוא קצר יכול להיות יחסית עבה... (תסתכלי בסיומת של הסריג , זה נראה סריגה עבה...)
זה לא גדול כמו החולצות T של נקסט, יש לי את זה בבית. כתבתי גם למעלה שזה סריג ממש נעים לקיץ דק ומאוורר.

זה לא גדול כמו החולצות T של נקסט, יש לי את זה בבית. כתבתי גם למעלה שזה סריג ממש נעים לקיץ דק ומאוורר.
הזמנתי שנה שעברה משהו דומה , הוגיע ענקק, ועבה, אבל אם יש לך כזה זהה בדיוק לא אמרתי כלום :)

9-12 גג!!
@BIZZARC- עשירה אם התינוק שלך שמן במיוחד אז 1.5-2

לי יש בת בכורה
יצאתי לה לכל הקיץ באזור ה 250
(כולל גופיות, שבת, יומחול)
יש לה סט חתיך לגמרי לשבת ממלאנז' מסוף עונה שנה שעברה (40+-)
עוד סט חמוד לשבת מקידישיק עודפים עכשיו
(ממש ממליצה ללכת לסניף בעזרא בבני ברק)
משהו כמו 8 חולצות יומחול מאלפות מקסטרו עודפים בהרצליה (כל אחת 5 שקל)
עוד כמה מכנסיים מגולף עודפים (יש סניף חדש ענק של כל קבוצת גולף בפתח תקווה, על בסר) ומקסטרו (כנ"ל)
מכנס גינס מהמם מקידישיק עודפים (כנ"ל)
גופיות מנקסט
ועוד כמה פריטים מפה ושם
לא חושבת שקניתי לה משהו ביותר מ40 שקלים (כולל סטים)
והיא הולכת להראות מדהים בעזרת השם.
מקווה שלא פספסתי כלום :)
(ואני טיפוס שהכי אוהבת להלביש חתיך, ולא חסר לי כסף לזה ברוך השם,
רק מרגישה שחיתות לשלם על סט כמו שכתבו פה)
אה, וקניתי לה נעליים יפהפייות (מגפוני לק חומות לשבת, חבל שאני לא יכולה להעלות תמונה)
לחורף שנה הבאה ב29.9 בקידישיק כנ"ל.
בהצלחה לכולן! אשכול מעולה.

משתייכת בגאון למגזר ליטאי אברכי, שלא לבוש בלבוש מנקר עיניים או ממותג במיוחד....
וזה לא נובע מצרות עין,
מה תעני לילדה בת 13(גיל בעייתי, עד שמוצאים גיזרה נורמלית שמחמיאה, הבגדים משנה שעברה נראים כמו בדיחה, וכמעט אי אפשר לקנות בשנה הקודמת כי אי אפשר לדמיין מה יהיה שנה הבאה), כשהיא נפגשת עם חברותיה בחג הפסח, כולן לבושות במיטב המחלצות באדיבות תלושים .. והיא צריכה להיגרר מחנות לחנות , עם אמא שעובדת במשרה מלאה (וכנראה בגלל זה זכאית פחות מכאלו שעובדות פחות שעות) לחוצה מערב פסח, ופשוט מדלגים על הרבה חנויות כי המחיר לא רלוונטי - למרות שהגדים שבהם רלוונטים ++, ודובר לא על חנויות יוקרה, קידי שיק לא נחשבת לחנות יוקרה, והמחירים שבה הם סוג של תמרור עבור שאר החנויות, חנויות יוקרתיות יותר מקידי שיק ימכרו יותר יקר מהם גם אם יהיה רווחי להם למכור בפחות, כי אחרת איך יחשבו חנות יוקרה, וחנויות פשוטות יותר מעלות את המחיר כי במילא אים מקום אחר לקנות,
לגבי חנויות העודפים הם באמת הצלה, אבל צריך הרבה מזל כדי למצוא את מבוקשך...

וכן אי אפשר כל החיים לתת לילד שלך הכל, ותמידי היהי משהו שאין למישהו, אבל כשהתערבות חיצונית מתערבת ומשנה את כללי המשחק ל60-70 אחוז מחברותיה זה הופך להיות למשחק לאהוגן....
מאמינה שעוד אין לך ילדים בגיל הזה, או שלא התמודדת , כי קיבלת את הכרטיסים הנל...
(ואני בעד לתת! ממש ממש בעד! רק בעד שיהיו הגבלות על מקבלי הכרטיסים...)
תאור מוגזם לחלוטין, לא ראיתי את מקבלי התמיכות למיניהם (ומכירה מקרוב כמה) שלבושים מחלצות...
ממש לא, המקסימום זה שיש להם בגד יפה לעונה שיכלו לרכוש בחנות מכובדת.
ומעניין שתמיד המתכנתות הן אלו שמתלוננות על יוקר הבגדים והכל...
גילוי נאות: אני מתכנתת ולא זכאית לאף שובר וקצבה רק רואה מהצד את המשפחות שכן מקבלות וממש שמחה בשבילן שלפחות בחגים יכולות להלביש את הילדים יפה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה