דרוש מידע בגדי שבת ונעליים בבני ברק במחירים שפויים

מסייגת שאני לא מכירה את רשימת כל החנויות שבהן השוברים האלו תקפים, אם יש שם חנויות שגובות 400-500 ש"ח לשמלה לילדה כפי שציינו פה באשכול זה באמת לא לעניין.
ממה שידוע לי בד"כ השוברים זה לחנויות ספציפיות שתורמות את הכסף לזה
כלומר קידישיק מביאים זכות לקניה אצלם, הקופה לא משלמת להם במקום הלקוח (אולי יש גם אופציה שהקופה משלמת מחיר ממש מוזל לחנות שהחליטה שהיא רוצה לתרום.
אז אם יש חנות ששמלה שם עולה 1,000 ש"ח שהחליטה לתרום 800 ש"ח פר משפחה, עדיף לא לקחת מהם בשביל שלאף אחד לא יהיה?

הייתי היום בלידר עודפים
אפשר למצוא שם דברים יפים במחירים נוחים

לא קראתי הכל- ממליצה על לידר, קניתי שם סט מהמם לבנים הסריג עלה סה"כ 60 ש"ח והוא לא נופל ברמתו מקידישיק... לבת לא מצאתי שם....
ותמיד אני קונה סט אחד לקיץ בתחילת עונה- תמיד יש ימים שעדיין צריך את הארוך, ועוד חודש בערך קונה סט נוסף כשמתחיל כבר להיות הנחות.

נכנסתי לשם לרגע
לא היה לי זמן אז לא מספיק התעמקתי, אבל היה נראה לי סגנון לא חסידי, קצת פיג'מות
אולי תכווני אותי איפה נמצאים שם היפים?
לא לא לא
היה סטנד עם סרוגים מהמממים. לא פיגמות ולא טריקו ודומיו

נערך לאחרונה ב:
אני מאוד אוהבת נעלים איכותיות רק המחיר...
אז כבר כמה שנים קונה רק במכירות מסוימות שרק חסידים יודעים לארגן(ואני לא חסידית)
נעלייים של מותגים אמיתיים וטובים כמו פלקטו, בברליס,בלובלונס, סקיפ וכד'
נעליים שאחרי שאני קונה רואה אותם באתרים בחול במחירים מלאים כמו 100 דולר לפחות ולא איזה דגמים עיפים.
וכל שנה לפחות יש את המכירות הללו ,לפעמים אפילו פעמיים בשנה
מה שכן צריך אורך רוח ולבזבז על זה ערב שלם ולחכות למצוא זוגות כי לפעמים בלאגן
הכל בסביבות ה50 וכולם יכולים לקנות במכירה
אך משום משום מה אחוז הליטאים והספרדים במכירה הוא בודד
ואני מרגישה שם איזה נטע זר אבל מה אכפת לי
אני קונה שם לפחות 10 -15 זוגות איכותיות ששאפילו אחרי שקטן כואב הלב לזרוק מרוב שנראות כמו חדשות
ממש מרגישה צורך לכתוב את זה כי באמת חבל שלא הרבה נהנים מן האיכות הזו
וכל אלו שמדברים על חסידויות לא ראינו אף פעם קהילה ספרדית\ליטאית מארגנת מכירות של מותגים
אצלם כנראה זה צורך בסיסי וידעים לספק אותו לקהילה שלהם ויש להכיר להם טובה שפותחים את המכירה לכולם.
(ונכון שיש מכירות סגורות או שעות שקודם רק להם ,עדיין)

anku
לא קראתי הכל- ממליצה על לידר, קניתי שם סט מהמם לבנים הסריג עלה סה"כ 60 ש"ח והוא לא נופל ברמתו מקידישיק... לבת לא מצאתי שם....
ותמיד אני קונה סט אחד לקיץ בתחילת עונה- תמיד יש ימים שעדיין צריך את הארוך, ועוד חודש בערך קונה סט נוסף כשמתחיל כבר להיות הנחות.
שמלות שבת לילדות גן כבר לא זולות 140 ש"ח

נעליים שאחרי שאני קונה רואה אותם באתרים בחול במחירים מלאים כמו 100 דולר לפחות ולא איזה דגמים עיפים.
אני קונה שם לפחות 10 -15 זוגות איכותיות ששאפילו אחרי שקטן כואב הלב לזרוק מרוב שנראות כמו חדשות
וכל אלו שמדברים על חסידויות לא ראינו אף פעם קהילה ספרדית\ליטאית מארגנת מכירות של מותגים
אצלם כנראה זה צורך בסיסי וידעים לספק אותו לקהילה שלהם ויש להכיר להם טובה שפותחים את המכירה לכולם.
אפשר פרטים של המכירה או שזה חסוי?

אפשר פרטים של המכירה או שזה חסוי?
לא חסוי בכלל
זה לא שיש פרטים קבועים לכל החיים
כל פעם מחדש מפרסמים בעיתון\ווצאפ קולי של הקהילה וכדו
ספצפית יודעת שזה מתקיים בבי"ש וירושלים
העלית לי רעיון שבפעם הבאה אפרסם בפרוג על המכירה לתועלת כולן.

לא יודעת לגבי בני ברק אבל בביתר נעלי לודמיר מוכרים עודפים של פאפאיה,
שזו נעל שמחזיקה, גם שבת גם יום חול לא תמצאי סט אבל יש מידות,
במחיר סביבות 90.
וגם אם תלכי לקווי בסוף עונה תמצאי מחירים זולים מאוד וגם בהדס ולכן כדאי לקחת מידה אחת יותר
לקיץ שנה הבאה, ואחר כך לחכות להנחות שמגיעות מהר אחרי החג.

קיץ מרענן.jpg

אתם חיים לגמרי בסרט
נראה לכם שמשפחות מקבלות אלפי ש''ח בתלושים? אם מקבלי 1,000+ זה וואו, וזוג נעליים ל5 ילדים כבר מגיע לסכום הזה
אני לא מבינה מה זה צרות העין הנוראית הזו, להאשים את אלו שמקבלים קצת כסף לעבור את החג בקצת יותר רווחה כלכלית ולהאשים אותם בעליית מחירים, הזייה!!
ואיך אתם יודעים מי עובד ומי לא? יש אנשים שהולכים לנקות בתי ספר בערבים כדי להכניס כסף הביתה ואתם לא יודעים מזה!! חבל שהגענו לכזה שנאת חינם, עצוב נורא.

איפה ומתי יש מכירות כאלו?

איפה ומתי יש מכירות כאלו?

לא חסוי בכלל

לא חסוי בכלל
ואז מה שכתבת על הבלגן שם יהיה כאין וכאפס :sne:

זה דוגמא מושלמת בעיני למשל הביצה והתרנגולת :)
וכן אני אשמח מ-א-ד לדעת על מכירות חסויות שכאלו, (אמנם בבני ברק, ולא בירושלים אבל בכל זאת....)

אני יודעת שאני רואה אנשים בחנויות
מוציאים כרטיס אחד-נגמר
מוציאים עוד כרטיס
ועוד סוג
שנה שעברה הלכתי לקניות והייתי היחידה ששילמתי באשראי ולא בכרטיסי צדקה...
לא יודעת אילו כרטיסים את רואה
אבל לא הכול צדקה
לדוג' אצלנו בחסידות יש כרטיסים של כח קניה
כל אחד מטעין לו בכרטיס סכום עבור ביגוד
ומקבלים 15% הנחה

לא יודעת אילו כרטיסים את רואה
אבל לא הכול צדקה
לדוג' אצלנו בחסידות יש כרטיסים של כח קניה
כל אחד מטעין לו בכרטיס סכום עבור ביגוד
ומקבלים 15% הנחה
ואצלנו מקבלים מידי פעם חלק מהמלגה של הכולל בכרטיסי קניה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה