כללי בגדי תינוקות- דחוף

• הוסף לסימניות
אם למישהו יש תמונות של בגדי תינוקות/ילדים קטנים בצורה שרואים את כל הבגד כמו על קולב,
התמונות יעזרו לי מאוד!
תודה רבה מראש!!
נ.ב. אם אפשר איכות טובה (כמובן)

• הוסף לסימניות
בגדי תינוקות- דחוף

בבקשה מי שיכול להביא לי תמונות של בגדי תינוקות או ילדים קטנים אבל בצורה שלמה כמו על קולב
תודה רבה!
מחכה לתגובה דחוף

• הוסף לסימניות
הדבר הכי פשוט זה לחפש באתרי ביגוד לילדים תמצאי שמה תמונות יפות

• הוסף לסימניות
ציפי דבש

הורדתי לך כמה מהאתר של ציפי דבש מקווה שזה יעזור

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 25.7 · צפיות: 12
  • 83769.jpg
    KB 37.3 · צפיות: 15
  • 83769.jpg
    KB 30.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שיש בעייה בשימוש של תמונה מאתר כזה.

• הוסף לסימניות
א. אני נתיבית
ב. אני צריכה תמונות בלי בעיות יוצרים וכו'
לא חייב להיות באיכות שיא שיא אלא באיכות נורמלית
תודה לכל המסייעים זה ממש דחוף!

• הוסף לסימניות
למה יש בעיה משימוש באתר כזה?

• הוסף לסימניות
מקווה שזה יעזור...:D

קבצים מצורפים

• 105%5B1%5D.gif
    KB 26.9 · צפיות: 14
  • 107.gif
    KB 30.9 · צפיות: 12
  • 109.gif
    KB 25.9 · צפיות: 16
  • 111.gif
    KB 19.4 · צפיות: 13
  • 115.gif
    KB 19.2 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה