דרוש מידע בגדי תינוקות יוקרתיים

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה חנויות לבגדי תינוקות יוקרתיים?
כמו כן אשמח לקבל קטלוג של בגדי תינוקות של חנות דולי בול
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש את little princess
בירושלים ברב שפע קומה שניה

• הוסף לסימניות
אכן יש את ליטל פרינסס - בגדי תינוקות יוקרתיים ויקרים, וכן יש את פיקבו (בתנובה) יש להם גם אתר נראה לי

• הוסף לסימניות
כמו שכתבת בעצמך- דוליבול
אמאזון
לנקסט יש אתר נוסף של מותגי על - ויקר שם נורא...

• הוסף לסימניות
האתר children's salon

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה על המידע
עזרתם לי מאד...
בנוסף אתם מכירות חנויות שאפשר לקנות שם גם אוברולים פשוטים יותר אבל מכובדים (לא כל הדיסני, כיתובים וכו')?

• הוסף לסימניות
תודה על המידע
עזרתם לי מאד...
בנוסף אתם מכירות חנויות שאפשר לקנות שם גם אוברולים פשוטים יותר אבל מכובדים (לא כל הדיסני, כיתובים וכו')?
אני סגרתי עונה ב CARTERS.
המחירים המקוריים הם 100-150 ש"ח,
אבל כל הזמן יש שם מבצעים, כך שיוצא 40-50 ש"ח לאוברול חמוד, או בגד גוף + מכנס.
לא יודעת כמה מידות נשארו שם עכשיו, ומגוון.

הדוגמאות: נקודות, פסים, משבצות + שמש, דבורה, עכבר, תות וכדו'

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בפנינת חמד את petitclair - בגדים מטורפים, ומחירים גם

• הוסף לסימניות
ב- hed over heels

• הוסף לסימניות
וגם יש חנות בגאולה ליד בנק מזרחי נראה לי שעולים במדרגות עד לחנות.
(על מלכי ישראל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה