בגד בהיר שהשתרבב למכונה כהה יש לו תקנה?

• פותח הנושא שי1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בגד שבתי יקר,
מה עושים?
כואב לי הלב.

• הוסף לסימניות
יש לקנות בטמבור חומר שמחזיר לצבע המקורי
אין לי מושג מה השם שלו
אבל זה לא משהו יקר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לי זה קרא שבוע שעבר עם בגד בצבע בז' ואמרו לי לשים אותו במכונה עם אוקסיג'ן והפלא ופלא הצבע חזר. אבל יחסית אצלי זה לא ממש נהיה כהה אלא סוג של בז' מלוכלך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה-גרביים לבנות חדשות של הבת שלי ואחת נכנסה לכביסה צבעונית, עכשיו יש אחת אפורה ואחת לבנה כשלג... מעצבן... אם יש למישהו רעיונות אשמח גם לשמוע,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;853738:
לי זה קרא שבוע שעבר עם בגד בצבע בז' ואמרו לי לשים אותו במכונה עם אוקסיג'ן והפלא ופלא הצבע חזר. אבל יחסית אצלי זה לא ממש נהיה כהה אלא סוג של בז' מלוכלך.
בהצלחה

ריססת על הבגד או שמת איפה שהאבקת כביסה?

• הוסף לסימניות
זה קרה לי כמה פעמים והציעו לי למלא גיגית/כיור במים עם מעט אקנומיקה (כרבע כוס) ולהטביל את הבגד בפנים לסירוגין בלי להשרות ממש אלא להכניס לכמה שניות ולהוציא שוב, עד שרואים שהצבע חוזר לקדמותו. בתחילה פחדתי לעשות את זה אבל כשראיתי שאין מה להפסיד כי גם ככה אני לא אשתמש בבגד במצב כזה ניסיתי וזה ממש הציל לי את הבגד, שבמקרה היה חולצה מחוייטת ממש חדשה ויקרה...אני מקווה שזה יעזור לכם גם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה