דרוש מידע בגד הריון לחתונה

• הוסף לסימניות
מחפשת בשביל מישהי...
צריכה דחוףףףףףףףףףףף לחתונה שתתקיים שבוע הבא בגד הריון לאחות של הכלה.
בהשכרות כבר לא מסכימים להשכיר לפני פסח...:mad::eek:
היא יחסית נמוכה.
כל מידע שיכול לעזור יתקבל בברכה! ותודה מראש לכל העונים!

• הוסף לסימניות
איזה מידה היא...?
יש לי שמלה
אוכל לשלוח לך באישי
מאיפה בארץ?

• הוסף לסימניות
ברגיל היא נראה לי 36 ואולי אפילו 34...
אני מב"ב. תודה.

• הוסף לסימניות
מחפשת בשביל מישהי...
צריכה דחוףףףףףףףףףףף לחתונה שתתקיים שבוע הבא בגד הריון לאחות של הכלה.
בהשכרות כבר לא מסכימים להשכיר לפני פסח...:mad::eek:
היא יחסית נמוכה.
כל מידע שיכול לעזור יתקבל בברכה! ותודה מראש לכל העונים!
עדיפות לצבע מסוים?
יש לי שמלה כסופה.
אני מב"ב.

• הוסף לסימניות
@הראל ר
שיהיה בגד, לא משנה הצבע...
תוכלי לשלוח לי תמונה באישי?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש אולי עוד הצעות?
נשמח מאד לקבל!!!
ותודה מראש...

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך?
אעביר לך תמונה יש לי להציע משהו

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה