בגד חתונה לפעוטות

• הוסף לסימניות
יש לכן רעיונות לבגדי חתונה לבנים בגילאי 2-3?
אשמח שתעלינה רעיונות בכתב או תמונות
רק לא חליפה 3 חלקים...

• הוסף לסימניות
לא מזמן צילמתי את החמודים האלה.אמריקאים.שכרו את הבגדים עם הנעליים יחד.לחתונה

• הוסף לסימניות
בנים, מה כבר יכול להיות?

מכנס, חולצה ואפודה.
מכנס, חולצה ופפיון.
מכנס, חולצה ועניבה.
מכנס, חולצה ווסט + עניבה/פפיון.

מה שכן בצבעים את יכולה להתפרע
(עד כמה שמקובל במחוזותייך :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;901971:
לא מזמן צילמתי את החמודים האלה.אמריקאים.שכרו את הבגדים עם הנעליים יחד.לחתונה

הבגדים שלהם מהממים, אבל קיציים...
יודעת אולי מהיכן שכרו?

• הוסף לסימניות
רק לי הבגדים נראים כמו תחפושת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;902494:
רק לי הבגדים נראים כמו תחפושת?

את מכירה משהו שלא מתחפש היום לחתונה:):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;902511:
את מכירה משהו שלא מתחפש היום לחתונה:):)
אני חשבתי שבנים עוד לא בקטע הזה...
אבל באמת מה שהיא העלתה כאן זה סגנון מסוים שצריך להתחבר אליו ויש ויכוח אם זה יפה או לא...
גיסתי שכרה לבן שלה בגד נסיכי מאוד, כולל כובע כמו שמציירים את הלורדים של פעם...
הוא היה נראה מקסים אבל מאוד מאוד מצועצע.
אם הסגנון הזה נראה לך אני מוכנה לשאול אותה מאיפה היא לקחה את זה (לפני שנתיים, בחנוכה.)

• הוסף לסימניות
אני ראיתי משפחה שתפרו עניבות סט לבגדים של הבנות, זה היה צבע בורדו מבריק, ונראה לי אם אני לא טועה, שמו על זה אפליקציה של פרחים דומה או ממש כמו בשמלות...
זה היה מגניב...

• הוסף לסימניות
אנחנו השכרנו לבנים חליפות מקטיפה (לא הסטנדרטיות) כולל כובע ומקדימה היה כמו ג'ובה מתחרה הם היו מדהימים.
אצל אחת הורביץ מירושלים. 0527604652
יש לה כל מיני סגנונות והיא שולחת תמונות וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;902645:
אני חשבתי שבנים עוד לא בקטע הזה...
אבל באמת מה שהיא העלתה כאן זה סגנון מסוים שצריך להתחבר אליו ויש ויכוח אם זה יפה או לא...
גיסתי שכרה לבן שלה בגד נסיכי מאוד, כולל כובע כמו שמציירים את הלורדים של פעם...
הוא היה נראה מקסים אבל מאוד מאוד מצועצע.
אם הסגנון הזה נראה לך אני מוכנה לשאול אותה מאיפה היא לקחה את זה (לפני שנתיים, בחנוכה.)

אשמח אם תוכלי לשאול אותה

בכל מקרה הילדים מגיעים רק לצילומים, וחשבתי שבגד בסגנון הזה אבל בקטיפה שחורה (ולא מבד מבריק) יכול להיות מאד שימושי לשבת שבת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;902657:
אני ראיתי משפחה שתפרו עניבות סט לבגדים של הבנות, זה היה צבע בורדו מבריק, ונראה לי אם אני לא טועה, שמו על זה אפליקציה של פרחים דומה או ממש כמו בשמלות...
זה היה מגניב...

תודה על הרעיון, אבל אין אצלנו נכדות, רק בנים, וממילא לא הגיוני לעשות לילדים עניבה מהבד של השמלה של אמא...

• הוסף לסימניות
אנחנו הלבשנו לילדים חולצה שחורה, מכנס זהוב, תפרנו ג'בו מבד כמעט זהה למכנס,+ תחרה שחורה וכמו"כ קסקטים,
היה מהמם.
אשלח תמונה במייל למי שמתענינת.

• הוסף לסימניות
אני אישית לא אוהבת את כל הווסטים, חליפות, כובעים וכו'..
לבן שלי הלבשתי (בן 4) מכנס אלגנט בצבע אפור עם חולצה גברית סגולה ועניבה בצבע כסף.
היה נראה חתיך ביותר. היתה גם חגורה וכיפה עם שם, ונעלי שבת :)

• הוסף לסימניות
לסינדרלה בבני ברק יש סט גם לבנים, אין לי מושג חורפי / קייצי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה