דרוש מידע בגד ירוק לארוע לתינוקים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות לקנות בגד חגיגי לכמה תינוקים- בנים ובנות בצבע ירוק בקבוק
מי שראה משהו איפשהו אשמח לשמוע כי אני לא מצאתי משהו נורמלי בשום חנות...
לא מחפשת משהו מדי מפואר אלא שבתי פלוס...

• הוסף לסימניות
מחפשת גם,
לתינוקת בת 11 חודשים
בגד בצבע ירוק בקבוק לחתונה
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות לקנות בגד חגיגי לכמה תינוקים- בנים ובנות בצבע ירוק בקבוק
מי שראה משהו איפשהו אשמח לשמוע כי אני לא מצאתי משהו נורמלי בשום חנות...
לא מחפשת משהו מדי מפואר אלא שבתי פלוס...

אנחנו קנינו בירושלים בחנות ליד סנטר 1
נראה לי זה נקרא בגדי מלכות, או משהו כזה. חנות של בגדי ילדים וסט+פפיון קטיפה ירוק בקבוק. יש במלא גדלים וצבעים.
מדובר על ללפני מלא שנים, אבל נראה לי שזה של חברה מוכרת COCOTAK, משהו דומה... אז אולי יש בעוד חנויות....

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני החגים בגד ירוק מדהים במכירה בביתר, זאת מכירה שקיימת בטלזסטון בבית החלמה, לא זוכרת את השם.
סריג ומכנס סריג כולל כובע תואם, מתאים לתינוקות קטנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה