בגד לחתונה- השכרה

• הוסף לסימניות
אם מישהו יוכל לעזור לי- תודה מראש
אני מחפשת 2 בגדים לחתונה להשכרה
כיוון חמוד שמלות
היכן יש השכרות של בגדים לנשים לחתונה :confused:
את האמת אני צריכה 2
1. מידה 0 (34) אישה נמוכה
2. מידה 38/40 לא גבוהה ולא נמוכה. נורמל.
היכן יש?
מעדיפה באיזור בני ברק-אשדוד-ירושלים.
אם מישהי יודעת על השכרות בגדים אני לא מכירה כלום.
זה יעזור לי מאאאאאאאד.
זה די דחוף החתונה עוד חודש.
תודה לכולכן ולילה טוב מחכה לתגובות!

• הוסף לסימניות
מלר
גבעת משה 2 או 4
יש להם בגדים מדהימים

• הוסף לסימניות
יש לי 2 שמלות (במידות הנ"ל פחות או יותר) עם אותם בדים אך גזרה שונה. מהממות במצב חדש!!
צבע שמפניה.
אם את מעוניינת תרשמי מייל ואני אשלח לך תמונות.

• הוסף לסימניות
ברטלר באשדוד
גם לנשים
וגם לילדות
יש לה דברים מהממים

• הוסף לסימניות
בבני ברק ברחוב ישמח משה בסאטמר יש עוד השכרה נדמה לי שקוראים לה נסיכונת או משהו כזה
יש לה דברים מקסימים אבל גם יקרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;652668:
יש לי 2 שמלות (במידות הנ"ל פחות או יותר) עם אותם בדים אך גזרה שונה. מהממות במצב חדש!!
צבע שמפניה.
אם את מעוניינת תרשמי מייל ואני אשלח לך תמונות.

תודה עצומה. אשמח לקבל תמונות כפי שאת אומרת למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אולי יש משהו שמכיר ויודע ויוכל לעזור.
מצפה מאד. אין מילים

• הוסף לסימניות
איריס גבריאל -רמת שלמה ירושלים מדהימה!!!

• הוסף לסימניות
יש לי סרפן כחול-שחור למידה 38-40. את רוצה תמונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה