נכתב ע"י super tiger;2372739:אנחנו תפרנו עכשיו לחתונה חצאיות טול בורדו וזהב, עם חולצת קטיפה בורדו.
משהו מהמם!!!!
מחרתיים יהיו לי תמונות כנראה...
אם מעניין אותך אנחנו משכירים ב-50 כל בגד.
(יש לגילאים:
0-3
8 חודשים
שנה וחצי
שנתיים
ו-5 שנים.)
נכתב ע"י super tiger;2377781:הבטחתי תמונות...
אם את רוצה יש לי שמלה מהממת שתפרנו לבת שלי שנה שעברהסליחה על ההקפצה מאז...
אבל אולי יש רעיון לחתונה ל-2 ילדות אחת בת שנתייםו-11 חודש (כמעט 3, אבל רזה)
ואחת בת שנה ו-8 (שמנמנה, לא מאד גבוהה)
מה ניתן להלביש? מאיפה?
אודה ממש לכל מידע!
יש את השמלה הזו, שכולם מלבישים עכשיו לאירועים. רק צריך להוסיף בד בגב.סליחה על ההקפצה מאז...
מה ניתן להלביש? מאיפה?
אודה ממש לכל מידע!
יש לי שמלות שאני משאילה ללא עלותסליחה על ההקפצה מאז...
מה ניתן להלביש? מאיפה?
אודה ממש לכל מידע!
אם את רוצה יש לי שמלה מהממת שתפרנו לבת שלי שנה שעברה
לבשה אותה רק פעם אחת
אם מעניין אותך תיצרי איתי קשר באישי אני אשלח לך תמונה
תודה רבה!!יש לי שמלות שאני משאילה ללא עלות
אם מעניין אותך אשלח תמונות באישי.
השמלות שימשו כסט בחתונה של אחי
אני יודעת על השמלה הזויש את השמלה הזו, שכולם מלבישים עכשיו לאירועים. רק צריך להוסיף בד בגב.
Buy Ivory - שמלת נערת פרחים עם פפיון טאפטה (גיל 3 חודשים עד 8 שנים) from Next Israel
Shop for Ivory - שמלת נערת פרחים עם פפיון טאפטה (גיל 3 חודשים עד 8 שנים) at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!www.next.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים