בגד שחור ולבן, בכביסה הלבן האפיר...

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בגד שחור ולבן, שבכביסה הכי עדינה במים קרים, הלבן יצא אפרפר....
קראתי לפני שנים, אולי בפטנט רשום על פתרונות, אינני זוכרת בדיוק.
יש מצב להחזיר את הגלגל אחורנית??
משהי אמרה לי להשרות בחלב... יש דברים בגו?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
פטנט רשום, תתעורר!
קרתה לי אותה בעיה, בגד אחד הצלחת להחיות בכביסה נוספת עם אבקה מלבינה ונוזל אוקסיג'ן.
אבל אחרים לא, מחכה לפטנט דחוף...

• הוסף לסימניות
יש לי חולצה שחורה עם צווארון וחפתים לבנים, ומניסיון, הדרך היחידה לשמור על הלובן היא לכבס לבד את החולצה ללא כל פריט אחר.

• הוסף לסימניות
אין לי עצה לאחר מעשה. לגבי בגד שחור לבן:חצאית לבנה עם סיומת שחורה עבה, שהתלבטי אם בכלל לקנות, יעצה המוכרת להשרות את הבגד בחומץ לפני הכביסה הראשונה. - החצאית שמרה על לובנה הבוהק, ושימשה בנאמנות ילדה קטנה ושובבה.

• הוסף לסימניות
תנסי להתיז אוקסיג'ן לפני הכביסה
ובמכונה לעשות כביסה מקדימה עם נוזל האוקסיג'ן ואח"כ כרגיל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם כיבסת לפי ההוראות וללא בגד נוסף, יש מה לפנות לחנות שקנית את הבגד בתלונה, הם אמורים לקחת את זה בחשבון שזה יכול לקרות.
כשהיה לי בגד משולב שחור ובהיר ושאלתי בקניה יעצו לי לכבס במים קרים עם נוזל כביסה ולא עם אבקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה