דרוש מידע בגד של תינוק הוכתם בפריפל (טיפות מתוסף ברזל) מה עושים? למומחיות בכביסה

• הוסף לסימניות
הילד בן 4 חודשים אז התחלנו לתת 3 טיפות ברזל ביום. הפעם הראשונה השאירה מזכרת מכובדת על החולצה ומאז אני נותנת רק באמבטיה. חבל לי על החולצה המתוקה שלו. אשמח לעצות

• הוסף לסימניות
חושבת שהלכה החולצה
אבל ממליצה לך להתקשר לחברת סנו ולשאול, לפעמים יש להם פתרונות מעניינים

• הוסף לסימניות
יש ספריי אנטי קאלק להסרת חלודה
2 שפריצים ולמכונה
זה יורד.
#לא לוקחת אחריות על הבגד..

• הוסף לסימניות
ניסית וניש קליה?
אצלי זה גם קרה אבל כן ירד בכביסה עם וניש קליה או אוקסיג׳ן, אני בכל מצב הרגשתי שהאוקסיג׳ן הורס את הבגדים העדינים של התינוקות ולכן אני משתמשת בוניש קליה ולעיתים רחוקות באוקסיג׳ן.

• הוסף לסימניות
למה אצלנו ירד בכביסה רגילה?..
לא צריך חומר לחלודה, זה לא באמת ברזל!!

• הוסף לסימניות
ניסית וניש קליה?
אצלי זה גם קרה אבל כן ירד בכביסה עם וניש קליה או אוקסיג׳ן, אני בכל מצב הרגשתי שהאוקסיג׳ן הורס את הבגדים העדינים של התינוקות ולכן אני משתמשת בוניש קליה ולעיתים רחוקות באוקסיג׳ן.
לא ניסיתי כלום, אני עוד לא מנוסה בכביסה של בגדי תינוקות. בינתיים מכבסת באדיקות רק עם חומרים עדינים ומותאמים לתינוקות.

• הוסף לסימניות
גם לי היה כזה סיפור - ומאז רק באמבטיה או עם גופיה שעושים הרבה מעלות חום בכביסה
אבל שווה לנסות כל חומר להורדת הכתמים ואולי תנסי גם לשים בשמש ליבוש אחרי הכל ככה לא תלבישי אז אם ירד מצוין - ואפשר לנסות כמה פעמים יש מצב שלפחות יתבהר הכתם ואולי לא יראו

ולדעתי חומרים עדינים לכביסה לפעמים צריך גם בגיל יותר גדול תלוי בעור הילד אם עדין או לא וזה לא סותר את החומרים להסרת כתמים - זה חשוב בעיקר במרכך או כל דבר שזה השטיפה האחרונה לבגד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה