• הוסף לסימניות
בזמן האחרון אני מצלם המון, אז אני באמת מעלה המון...

אבל גם הגיע הזמן שעוד חברים יתחילו להעלות, אני מתחיל להרגיש כאילו זה גלריה פרטית שלי... נו:)

שדרות בגין לכיוון רמות ו443, צולם מאחורי תחנת הדלק 'פז' בכניסה לירושלים. לכל מי שחובב צילום של מריחת אורות בלילה בסיגנון הזה, יש מה לחפש שם באיזור, אפשר למצוא זוויות מעניינות של המחלף והכניסה למנהרה וכמובן לשלב זאת עם הנוף (מומלץ מעט אחרי השקיעה בדומה לצילום הראשון - לצערי היה מעט אביך ולא היו צבעים יפים כ"כ).

• הוסף לסימניות
אני אהבתי יותר את התמונה השניה, בתמונה הראשונה השמים והעמוד תאורה מפריע לי

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
גם אני אהבתי יותר את השניה.

נכתב ע"י כדרלעמר;515701:

אבל גם הגיע הזמן שעוד חברים יתחילו להעלות, אני מתחיל להרגיש כאילו זה גלריה פרטית שלי... נו:)

אולי זה בגלל שאתה בחופשת מולדת ואנחנו בעבודה?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chefzi;515716:
אני אהבתי יותר את התמונה השניה, בתמונה הראשונה השמים והעמוד תאורה מפריע לי
מסכימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;515754:
אולי זה בגלל שאתה בחופשת מולדת ואנחנו בעבודה?:)

תירוצים, תירוצים:cool:

אגב, יש כאן כמה חברים שלצלם זה העבודה שלהם...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;515799:
אגב, יש כאן כמה חברים שלצלם זה העבודה שלהם...:)

אם לא הייתי מכיר אותך, לא הייתי מאמין שיש דבר כזה.......

• הוסף לסימניות
בגין

תמונה ראשונה אהבתי את השמיים מתמזגים עם הנוף,אבל התמונה השנייה יותר מיוחדת

ושוב תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;515701:

הלוואי והיה לי כ"כ הרבה זמן לצאת לצלם ...:eek:

קומפיזציות מוקפדות
אהבתי את הראשונה בזכות שעת הצילום

• הוסף לסימניות
אהבתי את שניהם.

דרך אגב,
אתה עדיין בארץ? p:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה