חיים יפים מאד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כןחניה יש?
בשפע
כןחניה יש?
בתור אחד שקונה שם קבוע, אני מוחה!מי שמחפש שירות שילך למקום אחר
יש שם איזה קלאפטע שמשרתת כמה אנשים ביחד, ולא ממש מבינה בהלבשה חרדית
ישחניה יש?
נכון!!!!!!!בתור אחד שקונה שם קבוע, אני מוחה!
יש שם אחלה שירות והם הביאו כמה חברה חרדים שמבינים בהלבשה חרדית!
למה לא?מישהו יודע האם הם מקבלים שוברים של רשת בגיר
לא נראה לי זה גם ככה מבצעים ואין כפל מבצעיםמישהו יודע האם הם מקבלים שוברים של רשת בגיר
מה שיש לי זה שובר המחאה של כאל פיקס,לא נראה לי זה גם ככה מבצעים ואין כפל מבצעים
פתוחיםמשהו יודע מה קורה שם עכשיו?
הם פתוחים בגלל המלחמה?
יש שם כרגע מלאי של סוודרים/ מעילים/ חליפות מידה גדולה?
הייתי שם לפני שבועיים, מחירים ממש זולים, מכירה מישהו שהגיע במיוחד מירושלים וקנה ב300 מעיל שבחנויות נמכר ב600-800יש מעילים ??
מה המחיר בערך?
תודההההייתי שם לפני שבועיים, מחירים ממש זולים, מכירה מישהו שהגיע במיוחד מירושלים וקנה ב300 מעיל שבחנויות נמכר ב600-800
יש גם יותר זולים, 100\200
שווה להגיע, לדעתי (:
מעניין אותי איזה שפת אם היתה להם? רומנית? אני תושבת קרית גת. החנות של העודפים של גולף נמצאת ממול המפעל בחנות זו יש עודפים של בגדים מחנויות גולף אבל גם מצעים ואקססוריז.אבל באמת לא בשביל זה נוסעים לקרית גת.. בחנות של בגיר לא ראיתי ביגוד חסידי .. אבל בהחלט פראק ליטאי.. וכמו כן חליפות קצרות לגברים ולידים. יש ווסטים במחיר מגוחך של 10 ש"ח לגברים.. אבל צריך למצוא מידות .. בשו"טרוצים היום כאן לאתגר או לעצבן אותי..אז בבקשה
רק צריך בסוף להודות בטעויות..
החנות "שלי" היא החנות במתחם מפעל בגיר המיתולוגי - מחנים בחוץ אומרים יפה בוקר טוב לשומר שבבודקה בצד ימין ונכנסים רגלית לחנות שממוקמת בצד שמאל של הכניסה.
אתם חושבים על חנות "פולגת" שמעבר לכביש שהיא סוג של בית כלבו לעודפים -
אנחנו לא נוסעם עד קרית גת בשביל חנות שכזאת...יש לנו 2 משלנו ליד הבית אחת בקניון סירקין ואת בבארות יצחק.
סתם שתדעו ש'פולגת' ו'בגיר' נפרדו כבר לפני הרבה שנים ופולגת של היום היא מותג של גולף אנד קו - המותג 'בגיר' שייך ל - XXX XXXX לא חשוב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //