בגן החיות..

• הוסף לסימניות
הייתי בסיור לימודי בגן החיות התנ"כי.
החיות זזות מהררררר, אז זה ממש קשה לצייר אותן.
כמובן שלא הצלחתי לעשות משהו מעבר לסקיצות,
אבל העיקר היה לתפוס את הפרופורציות הנכונות, את הצורה הכללית, ואת התנועה.

מומלץ מאוד!
הנה קיבצתי כאן את הטובים

• הוסף לסימניות
רונית זה מדהים!!!!
איך תפסת אותם מעולה!!!!
וואו, ממש התרשמתי.
(וגם קינאתי, בקטנה.. :))

• הוסף לסימניות
תודה שירי!
את מוזמנת גם לגן חיות, זה באמת כיף!
מוכנה אפילו להצטרף אליך לסיבוב שני

• הוסף לסימניות
איזה רישומים יפים ומדויקים
אהבתי ממש!

• הוסף לסימניות
ואוו
מגרהה!
יצאו לך סקיצות מעולות!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אנשים מתחילים לעבוד... אני עשיתי לפני שנה אחד (לבד) והשנה בעזרת השם מתכווין לעשות עוד אחד.

• הוסף לסימניות
לא אני יזמתי...
ותודה!

• הוסף לסימניות
קדימה...
מי מארגנת יום עיון למאיירות בגן חיות?
אני באה :D

• הוסף לסימניות
מזמן כבר רציתי.
לפני כמה שנים אפילו שקלתי לעשות מנוי לגן חיות, אבל מסיבות שונות ומשמחות זה ירד לגמרי מהפרק.
רונית, אצל מי את לומדת? ומי ארגנה את הסיור הזה? אני רוצהההההההההההההה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה