דרוש מידע בגרות באנגלית

• הוסף לסימניות
נראה לי שבארבע וחמש יחי' אין תרגומונים(בארבע יש אולי חלק)

• הוסף לסימניות
החוץ הוא ברמה של 3 יחידות. וההבדל ברמה של הקטע הבנה הוא די משמעותי.
ב4 ו5 יחידות דורשים הרבה הבנה, כלומר הקטע עצמו יכול להיות ברמה סבירה אבל השאלות ממש מסובכות ודורשות הבנה ולא רק לענות כמו תוכי.....
אם הסתדרת עם הקטעים של רמה E אז אין לך בעיה, כי הארבע יחידות זה ברמה טיפה פחות מזה....
ככל הידוע לי בחלק של הקטע הבנה מותר מילון. (אני עושה סאלד מוגבר שהוא שווה ערך ל5 יחידות והכללים הם אותו דבר ומותר לנו מילון לכן אני חושבת שמותר, אבל אפשר לבדוק את זה באתר של משרד החינוך....)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
החוץ בהבעה ובדקדוק קשה מאד!!!!!!!! והבנתי שהבגרות שמקבילה אליו קלה
בהיסטוריה החוץ קשה יותר קשה
מתמטיקה ואנגלית הבגרות יותר קשה
ככה אני יודעת
זה שונה?
אכן החוץ בדקדוק מחשב יותר קשה מהבגרות בלשון. לדעתי הם פשוט ממש שונים זה מזה. הבגרות בלשון בראש אחר לגמרי מהחוץ, אבל החוץ בהיקף רחב יותר
כל השאר- לא חושבת שזה ענין של קשה וקל, אלא מתייחסת לזה בהיקף של חומר. והחוצים מכילים חומר של 2-3 יחידות, בעוד הבגרויות הן בהיקף חומר גדול יותר

• הוסף לסימניות
מותר מילון בכל השאלונים.
גם ברמה של 5 יחידות.

ואל תאמיני לאף אחד.
תורידי שאלון מהאתר, ותראי את ההוראות הכתובות שם.
אם תרצי, אוריד לך,
מאמינה רק לך
תודה על העזרה והמידע !!!!

• הוסף לסימניות
יש לי כ 16 שאלונים של C מסודרים שהורדתי.
תכף אעלה לך.
את נבחנת השנה?
כי א"כ יש מיקוד לקטע כתיבה.
לשאלון E אשלח לך קישור למבחנים דרך אתר משרד החינוך כולל קבצי שמע

• הוסף לסימניות
הסתכלתי באתר של יואל גבע יש לו שם תשאלונים ובנוסף גם קבצים עם פתרונות
יש דרך להתנסות בקטע שמיעה?
גם אצל יואל גבע...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ביואל גבע, יש קטעי שמע.
תכתבי בגוגל, 'פתרונות גברות באנגלית'.
הוא מעלה לך בנוסף לשאלונים ולפתרונות, חלון צהוב 'להאזנה לקטעי הבנת הנשמע'.
תפתחי אותו, ותמצאי את הקטעים הנדרשים לך.
ונכון שאין שם את כולם, אבל יהיה לך אפשרות להתנסות.
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

היי,
אני נשואה+4 בת 33 ב"ה
לאחרונה התחלתי לחשוב הרבה על לימודי אחיות
הרצון לעזור לשני באמת מהלב, לעודד ולתמוך..
יש לי כמה שאלות.. אשמח למענה
מי שיש לה סבלנות ויכולה לשוחח איתי זה עוד יותר יעזור
ובכל אופן אכתוב את השאלות העיקריות.
1. האם כדאי להתחיל בכלל ללמוד בשלב הזה של החיים? או לחכות שהילדים עוד קצת יגדלו...
מבינה שיש לימודים מלאים של 4 שנים או מקוצרים לבעלי תואר אבל יותר אינטנסיביים.
והאם יש לימודי ערב??? איך אנשים לומדים 4 שנים בלימודי בוקר??? איך מפרנסים??
2. הבנתי שבמהלך הלימודים חייב להתנסות בכל מיני מחלקות.
אני יותר מחפשת לעבוד עם נשים, מחלקת יולדות וכד..או ילדים. פחות מתחברת לטיפוליים סיעודיים מורכבים וכו'..אני דיי אדם שנגעל מדברים מסוימיים. מה עושים במקרה כזה?
3. משמרות שבת מטרידות אותי...איך אפשר להשאיר את המשפחה לבד?? האם זה חובה?
4. פסיכומטרי..מעדיפה (מאוד) לדלג על הדבר המעצבן הזה..הבנתי שיש מקומות שלא חייב פסיכומטרי (אני תושבת הדרום...יש מקום באזור?)
5. יש שמועות שהשכר לא מתגמל..בכל אופן זה שיקול חשוב כי זה מהלך ושינוי משמעותי בחיים ללמוד אחיות. כי היום בתור מורה אני מרוויחה 8000 אבל שבעתי מהוראה :)
6. עד כמה הלימודים מאסיביים וקשים? אני חוששת שלא אעמוד בזה..
  • תודה
Reactions: cherry c1 //
14 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה