כללי בגרפים: חיפוש סוגריים {ו} והחלפה או מחיקה

• הוסף לסימניות
יַחֲלֹף: {ו} בַּבֹּקֶר
1) החלפת הסוגריים לסוגריים עגולות
2) למחוק את הקטע הזה של הסוגריים
2) או להקטין ולהחיל סטייל כלשהו פונט שונה וצבע אפור במקום שחור

אשמח לפירוט איך עושים את הפעולות הנ"ל בכדי שאוכל לבחור איזה פעולות שיהיה לי אפשרות לתת ללקוח

תודה

• הוסף לסימניות
סוגריים לעגולות - החלף את { ל ( ואת } ל). בטקסט. ואם זה בגרפ שים\ לפני כל אחד.
למחוק לעשות \{.+?\} ובתבה השניה להשאיר ריק.
לעשות עיצוב, כמו הקודם, בתבה השניה לכתוב $0 ולהחיל את הסנון תו הרצוי

• הוסף לסימניות
תודה רבה

\{.+?\}
עשיתי את זה ואז אני מוחק גם את הסוגריים וגם את האות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים74;2129822:
יַחֲלֹף: {ו} בַּבֹּקֶר
1) החלפת הסוגריים לסוגריים עגולות
2) למחוק את הקטע הזה של הסוגריים
2) או להקטין ולהחיל סטייל כלשהו פונט שונה וצבע אפור במקום שחור

אשמח לפירוט איך עושים את הפעולות הנ"ל בכדי שאוכל לבחור איזה פעולות שיהיה לי אפשרות לתת ללקוח

תודה
1.
חפש
(\{)(.+?)(\})
החלף ב:
($2)

2.
כמו 1. אך החלף בכלום.

3.
כמו 1, ולתת לו בעיצוב של ההחלפה, איזה סגנון שבא לך.

• הוסף לסימניות
תודה

נכתב ע"י ונתנו10;2131719:
1.
חפש
(\{)(.+?)(\})
החלף ב:
($2)

2.
כמו 1. אך החלף בכלום.

3.
כמו 1, ולתת לו בעיצוב של ההחלפה, איזה סגנון שבא לך.

עזרת לי מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה