בגשם מטריה בשמש---- שימשיה??

• הוסף לסימניות
תגידו-
השמש לא מציקה לכם כשתם הולכים ברחוב??
היא שורפת את הפנים, משאירה נמשים, העור מתבלה ומתייבש....

למה זה הגיוני ללכת עם שימשיה רק לגבי יפניות או תיירות האמריקאיות ???

שאלון:
אם השמש הייתה מציקה לך, היית הולכ/ת עם שימשיה בקיץ?
אשמח לשמוע בעד, נגד- עם נימוק....

אם זה היה מקובל כמו מיטריה בגשם- היית עושה את זה?

ומה היית חושבת אם היית רואה היום, משהי הולכת ברחוב עם שימשיה ירוקה....?

כי אני נואשת לעשות את זה (ולמרבה הזעזוע של בעלי כבר עשיתי את זה כמה פעמים)...
וכל מי ששאלתי עד כה מאד רוצה אבל "לא מעיז".....

תגובות בבקשה!

• הוסף לסימניות
תגידי?
למישהו יש כח לסחוב עוד משהו בחום והזעה הזאת ?
חם, רותח, אבל עוד מאמץ כזה קטן של סחיבת מטריה זה כבר over....
אלא א"כ מישהו יתקין למעלה איזה מזגן או מאוורר רב עוצמה :)

• הוסף לסימניות
שאלה אחרת:
למה לא מקובל אצלינו ללכת עם כובע שמש{לא בטיול}?
תאמינו לי הייתי הולכת עם כובע סומבררו ענק כדי שיהיה לי מעט צל על הפנים.
יש עוד משהו שסובר כמוני?

• הוסף לסימניות
זה פיתרון מעולה.....
לא משנה מה, העיקר שיצל על הפנים!

• הוסף לסימניות
המטריות של החורף כבדות ומסורבלות כדי לעמוד בפני המפגעים.
מטרית הקיץ יכולה להיות משהו קליל מאוד.......

(ומי שלמדה בבי"ס מרכז בב"ב בטח זוכרת את המו' שהיתה מגיעה עם כובע קש ענק על הפאה, פשוט, כי מציקה לה השמש. איפה יש היום כאלה אנשים? אני מעריצה את זה!)

• הוסף לסימניות
כן, אני גם חושבת לפעמים שחבל שלא מקובל ללכת עם שמשיות.
אבל מצד שני זה באמת מסרבל, בגשם אין ברירה אבל גם אז זה מכאיב את היד להחזיק אותה בתנוחה הזו כל הזמן...

הפתרון: לשבת בבית במזגן ולחכות שהקיץ יעבור :p

• הוסף לסימניות
אני גם מסוג האנשים שהשמש "מפריעה להם" קצת יותר מאנשים רגילים...
יש לי בעיקרון נמשים שבחשיפה לשמש הם מתכהים וזה גורם לי בקיץ למלחמות יום יומיות של קרם הגנה ומשחות להבהרת העור, חשיפה לשמש ,קרם הגנה וחוזר חלילה...

החופש הזה קניתי דווקא כובע מקש בז' עם סרט פפיון כחול לצורך צילומים.(ילדים)
ואני מוצאת את עצמי יותר ויותר חובשת אותו לאורך כל החופש לטיולים עם המשפחה ,חברות וכו'...
כמובן כמובן שרק מיחוץ לעיר :טבריה, צפת, בת ים...
אפילו שהלכנו לגן החיות התנכ"י החברה פה עשו לי פרצוף :"את לא לוקחת את זה..."
אבל כולם מסכימים איתי .שזה הדבר הכי נוח לחשיפה ארוכה בשמש .ובים לא נישרפים וכו'..
ההוכחה לכך זה שכל מי שלוקח לי את הכובה לכמה דקות כבר מתמכר לתענוג ומודה שגם הוא צריך כזה כובע לעצמו...
רק חבל שאי אפשר (יותר נכון לא נעים)ללכת איתו בגאולה נגיד בשעות הצהרים הקופחות .
שעשר דקות הליכה במלכי ישראל גורמת לבנ"א לחשוב שהוא הלך שעה בערך...
לסיכום מי שאמר ש"לא נעים" מת מזמן.לא התכוון לענין הזה..:)

• הוסף לסימניות
באחד מימי הקיץ החמים הלכתי ברחובות בני ברק תוך כדי דיבור בטלפון ואני רואה סודנית הולכת עם מטריה, אמרתי לבת שיחי בטלפון "מעצבן שרק לסודנים יש את הפרווילגיה ללכת עם שמשיה בקיץ"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה