- הוסף לסימניות
לי קרה היום אותו דברמקפיצה ורק לי הם נותנים רק אפשרות של הודעת טקסט מה עושים
האם יש לכם פתרון לדבר הזה ?
אימות דו שלבי שמגיע רק ב SMS וכתוצאה מכך א"א להיכנס למייל
לי קרה היום אותו דברמקפיצה ורק לי הם נותנים רק אפשרות של הודעת טקסט מה עושים
נכנסת ממחשב אחר, או מהמחשב הקבוע?לי קרה היום אותו דבר
האם יש לכם פתרון לדבר הזה ?
אימות דו שלבי שמגיע רק ב SMS וכתוצאה מכך א"א להיכנס למייל
תבדקי בתוכנות ותכונות אם היה עדכון של גוגל כרום ביום יומיים האחרוניםמחשב קבוע
אבל
( תמיד נכנסת ויוצאת מחדש )
אשמח להבין מה זה קשורתבדקי בתוכנות ותכונות אם היה עדכון של גוגל כרום ביום יומיים האחרונים
להכנס ללוח הבקרה/תוכניות ותכונות
מדובר בפל' שמקבל SMS?אשמח להבין מה זה קשור
לא שכחתי את הסיסמא
ולא את הפל' לשיחזור
פשוט כשאני שולחת SMS זה נשלח
אבל בפועל לא מגיע לפל'
נוקיה C-2 עם סים ( כשר ) של גולן שתמיד קיבל SMS מגוגלמדובר בפל' שמקבל SMS?
ולכן ההמלצה להכניס מספר שיכול לקבל SMS ולא ע"י קומבינות.נוקיה C-2 עם סים ( כשר ) של גולן שתמיד קיבל SMS מגוגל
מאתמול בערב לא מקבל בכלל
100%ולכן ההמלצה להכניס מספר שיכול לקבל SMS ולא ע"י קומבינות.
לשחזר לנקודת זמן לפני שהגדרתי אימות דו שלבי ?לא סתם שאלתי אם יש עדכון של גוגל, כי אם כן, אפשר לעשות שחזור לנקודת זמן קודמת, לפני העדכון, ואז הוא לא יבקש אימות בכניסה. ויהיה אפשר לשנות את המספר טלפון
לא, לא לזה התכוונתי, חשבתי שהוא ביקש מעצמו אימות נוסף.לשחזר לנקודת זמן לפני שהגדרתי אימות דו שלבי ?
זה ממש לפני המון זמן
מה כן אפשר לעשותלא, לא לזה התכוונתי, חשבתי שהוא ביקש מעצמו אימות נוסף.
אבל אם זה מזמן, זה לא יעזור.
זו כעת צרת רביםמה כן אפשר לעשות
בעצם השאלה היא זה שאני לא מקבלת SMS כרגע
זה בעיה של גוגל
או של גולן
או מה ?
גולן ממליצים לי לנייד לכרטיס סים חדשזו כעת צרת רבים
![]()
בירור | מה הסיפור של גולן?
יש לי גולן -כשר כבר כשנתיים מרוצה... עד לפני שנה הייתי מקבל קודי אימות בסמס ואז הפסיק לחצי שנה כהיום אני חזרתי לקבל (כל זה עד לפני יום) מלפני שבוע הצלחתי להו...mitmachim.top
![]()
אין מה להפסידגולן ממליצים לי לנייד לכרטיס סים חדש
האם מומלץ ?
לכאורה לפי מה שמופיע בקישורים שהבאתאין מה להפסיד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רוצה לדעת הכל, RachelMe, הודיה לוי. ועוד 29 משתמשים32 //