שיתוף בדיחה על זוג שרצו להתאבד... (קומיקס)

• הוסף לסימניות
כולם כאן כותבים שהבעל תכנן לא לקפוץ, אבל לדעתי - וכך גם נראה מהקומיקס שהוא פוער עיניים מבוהלות- הוא נבהל ברגע האחרון, אבל לא תכנן מראש לא לקפוץ, ואם כן האשה היא הבוגדת הגדולה, כי היא תכננה מראש להינצל

• הוסף לסימניות
כולם כאן כותבים שהבעל תכנן לא לקפוץ, אבל לדעתי - וכך גם נראה מהקומיקס שהוא פוער עיניים מבוהלות- הוא נבהל ברגע האחרון, אבל לא תכנן מראש לא לקפוץ, ואם כן האשה היא הבוגדת הגדולה, כי היא תכננה מראש להינצל
נכון, הבעל לכאורה הבעל תכנן לקפוץ אך נבהל ברגע האחרון ונתן לאשתו לקפוץ לבד... בכל זאת בגידה...

• הוסף לסימניות
נכון, הבעל לכאורה הבעל תכנן לקפוץ אך נבהל ברגע האחרון ונתן לאשתו לקפוץ לבד... בכל זאת בגידה...
פגשתי אותו מוקדם יותר, הוא סיפר לי את הסיפור המלא, סיפור ממש כואב...

בגדול הוא מספר שהם היו אמורים לצנוח יחד, סוג של אטרקציה מגניבה, ועדכנית למי שעדיין משתמש במילה 'מגניבה'... ובסוף היא חטפה את המצנח וקפצה לבד, כי היא ראתה שיש למטה אוכל טוב, ובדרך כלל הוא אוכל יותר מחצי.

*עריכה: אשתי פגשה עכשיו את האשה, היא מספרת שהם הגיעו להסתכל על הנוף מהצוק, ואז היא קלטה שיש לו עליו מצנח, היא הבינה שהוא מתכנן לברוח לה ע"י המצנח, ולכן חטפה לו את המצנח וקפצה לבד.
כיום הם בטיפול זוגי אצל קאוצ'ר עם המון נסיון כושל.

אשתי אומרת שאולי הם עוד יצנחו פעם ביחד. אני אמרתי שלא יתכן, כי אחרי כזה סיפור אין סיכוי שהם ישלימו. אשתי טענה בנחרצות שכן, והביאה ראיה מזה שאנחנו עוד ביחד, אני טענתי שזה לא ראיה, ואז היא חטפה לי את המצנח...

• הוסף לסימניות

בגדול הוא מספר שהם היו אמורים לצנוח יחד, סוג של אטרקציה מגניבה, ועדכנית למי שעדיין משתמש במילה 'מגניבה'... ובסוף היא חטפה את המצנח וקפצה לבד, כי היא ראתה שיש למטה אוכל טוב, ובדרך כלל הוא אוכל יותר מחצי.

*עריכה: אשתי פגשה עכשיו את האשה, היא מספרת שהם הגיעו להסתכל על הנוף מהצוק, ואז היא קלטה שיש לו עליו מצנח, היא הבינה שהוא מתכנן לברוח לה ע"י המצנח, ולכן חטפה לו את המצנח וקפצה לבד.

אשתי אומרת שאולי הם עוד יצנחו פעם ביחד. אני אמרתי שלא יתכן, כי אחרי כזה סיפור אין סיכוי שהם ישלימו. אשתי טענה בנחרצות שכן, והביאה ראיה מזה שאנחנו עוד ביחד, אני טענתי שזה לא ראיה, ואז היא חטפה לי את המצנח...
חחחחחחחחח פשוט גאוני!!!!! זהו, סופית אפשר להוציא מכל האשכול הזה ספר בעניין תהליכים פסיכולוגיים מורכבים בהתאבדות זוגית...

• הוסף לסימניות
זו הבדיחה בדיוק:)
האמת שהרבה לא הבינו אותה..
אולי בגלל שבקוביות האחרונות אין כיתוב (ולא שייך לעשות..)
תודה על כל המשוב:)
יותר משזה חוסר הכיתוב (באמת שאין צורך), זה חוסר הסדר בקוביות שבילגן את הרצף.
באמצע איבדתי את הכיוון.

• הוסף לסימניות
מושלםםם
הזקן...
האף...
הכל!
יכול להיות שהיו כאלו שהתקשו להבין כי לא כל כך ברור הסדר,
זה נראה שהתמונה שלה אחרי שקפצה צריכה להיות לפני הספירה של אחת שתיים, בגלל המיקום והגובה שלה.

כמו כן, אני הייתי מוסיפה איזו מחווה של הקלה מהזקן,
איזה "פיו" קטן...
אבל זה חזקקק
אפשר להעביר במייל?

• הוסף לסימניות
ידעתי!
הוא נראה כמו החזן האומלל שלך, ידעתי שבסוף הוא ירצה להתאבד.
אבל למה הוא סחב גם את אשתו? אולי קיווה שלפחות היא תפרגן לו וזה לא קרה...
אגב הוא מסתכל בשעון כי הוא ממהר למנחה, מחכים לו שיעלה חזן...

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
ורק אני הבנתי ש...הוא דחף אותה !!! ?
כי ניראה מהבלון של הדיבור שרק היא סופרת....
את השלוש רק היא צועקת
והוא עומד עם ידיים על המותניים כאילו סיים מלאכתו ועכשיו נותר לראות "מה יעשה בה...."

העיקר שהיא נהנתה מצניחה חופשית. :ROFLMAO:
המצנח היה מתחת לכובע שלה...נכון ? ;)

וזה טוב!
ציורים עסיסיים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כי ניראה מהבלון של הדיבור שרק היא סופרת....
את השלוש רק היא צועקת
זה כל הרעיון, כי הזקן פחד לקפוץ אך היא לא כי היה לה מצנח, ולכן רק היא ספרה בקול ובביטחון כי מה אכפת לה...
כמו כן, אני הייתי מוסיפה איזו מחווה של הקלה מהזקן,
איזה "פיו" קטן...
חזקקק! אני אוסיף את זה. תודה!!:ROFLMAO:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה