מתכון לא מזוהה? זהירות!!!😂
ו ויקיפדיה ישראלית משתמש מקצוען צילום מקצועי יוצרי ai 8/10/25 הוסף לסימניות #42 שמור לנהג שיכור [הטעויות הם של GPT]
ו ויקיפדיה ישראלית משתמש מקצוען צילום מקצועי יוצרי ai 9/10/25 הוסף לסימניות #44 כבר שעה על אחוז אחד נערך לאחרונה ב: 9/10/25
א אז נדברו משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום פרסום וקופי 9/10/25 הוסף לסימניות #45 מרגיש לי שאתרי חדשות התחילו להכניס כאלה 'פדיחות' בכוונה כדי לקבל חשיפה... (בינה מלאכותית חדשות ועדכונים)
מרגיש לי שאתרי חדשות התחילו להכניס כאלה 'פדיחות' בכוונה כדי לקבל חשיפה... (בינה מלאכותית חדשות ועדכונים)
ה הרגולטור משתמש מקצוען כתיבה ספרותית מוזיקה ונגינה 10/10/25 הוסף לסימניות #46 שאלה. איך יודעים שגזר בריא לעיניים? תשובה. ראיתם פעם ארנב עם משקפיים?!
ר ראש חריף משתמש מקצוען כתיבה ספרותית 10/10/25 הוסף לסימניות #47 נכתב ע"י ויקיפדיה ישראלית: יאיר לפיד: ''אנחנו הרוב'' לחצ/י כדי להרחיב... או: יאיר לפיד "אנחנו ערוב"
ש ש. נ. א. משתמש צעיר 10/10/25 הוסף לסימניות #48 חסיד נכנס לרב'ה, נסער: "רבי, רבי!" אז הרבי ירה בו... אפשר לספר את זה במילים אחרות - הבינה לא הבינה.
$ $ _$ משתמש מקצוען 10/10/25 הוסף לסימניות #49 ילד שואל את סבא שלו: "אם ילד קטן זה ילדון, אז סבא קטן זה סבון?
ו ויקיפדיה ישראלית משתמש מקצוען צילום מקצועי יוצרי ai 10/10/25 הוסף לסימניות #53 אשכנזי לחבר שלו ''וואו אחי חריף, מה שמת בזה? חבר שלו ''זה ריבה אחי'' הGPT לא הסכים ליצור אותו עם כיפה כי זה יכול להיות ''פוגעני'' כלפי הציבור החרדי,
אשכנזי לחבר שלו ''וואו אחי חריף, מה שמת בזה? חבר שלו ''זה ריבה אחי'' הGPT לא הסכים ליצור אותו עם כיפה כי זה יכול להיות ''פוגעני'' כלפי הציבור החרדי,
ו ויקיפדיה ישראלית משתמש מקצוען צילום מקצועי יוצרי ai 10/10/25 הוסף לסימניות #54 עוד כותבים על החבילות שוקולד ''שוקולד מריר מעולה'' כאילו אכפת לי מאיזה ריר יצרת את זה!
ו ויקיפדיה ישראלית משתמש מקצוען צילום מקצועי יוצרי ai 10/10/25 הוסף לסימניות #56 אומרים שאמא יש רק אחת כאילו אבא יש בערימות
ו ויקיפדיה ישראלית משתמש מקצוען צילום מקצועי יוצרי ai 10/10/25 הוסף לסימניות #57 הרגע הזה שאתה יוצא ממבחן שהכיתה עוד לא עשתה [הGPT החליט משום מה להוסיף שם איזה סנדוויץ'.]
ס ''ספרדי טהור'' משתמש פעיל 12/10/25 הוסף לסימניות #59 הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
ו ויקיפדיה ישראלית משתמש מקצוען צילום מקצועי יוצרי ai 12/10/25 הוסף לסימניות #60 הרגע הזה שהטלפון מצלצל בשבת