שיתוף חופשי בדיחות בתמונות

יצירות לשימוש חופשי
1767636314366.png

1767639007344.png

בחנות נותנים עודף או עוד F...?

נראה לי כדאי לתת בדיחות שהתמונה מרמזת אותם, ולא קומיקס\תמונה ועליה בנויה הבדיחה,
כל המשחקי מילים מאוד חמודים - אבל זה פחות קשור לכאן, יש נראה-לי אשכול של בדיחות, שם אפשר לשים את הבדיחות האלה.

נראה לי כדאי לתת בדיחות שהתמונה מרמזת אותם, ולא קומיקס\תמונה ועליה בנויה הבדיחה,
כל המשחקי מילים מאוד חמודים - אבל זה פחות קשור לכאן, יש נראה-לי אשכול של בדיחות, שם אפשר לשים את הבדיחות האלה.
לא נראה לי, האשכול כאן הוא לכל בדיחה בתמונה שנוצרה בAI ולדעתי אפ' עדיף עם כיתוב!

חברה תנו רעיונות אנחנו נבצע!
אפשר לעשות, שרואים אדם מחזיק ספר על שלום בית, ובינתיים צועק על אשתו,
או אדם מחזיק ספר על 'כמה חשוב לשמור על הבריאה' ובינתיים דורך על פרחים,
קורא ספר על כמה מזיק לעשן ותוך כדי מעשן... וכיוצא באלו.

ואם בסגנון של קומיקס - אז ככה:
האמא יתוש אומרת לבנה: איך היה הטיול הראשון?
והוא עונה: מצוין! כולם מחו לי כפיים.
--
או: פעם רצו לבדוק על אדם שהיה בבית משוגעים אם הוא עדיין משוגע שאלו אותו - מה זה? [מצביעים על הכתף] ענה להם: כתף! אחר כך שאלו אותו - מה זה? [מצביעים על הצוואר] ענה להם: צוואר! אמרו לו - יופי, אתה יכול לצאת מבית המשוגעים! נכון, ענה להם המשוגע, כי יש לי בראש - כליות!
--
סבתא נכנסת לבית, הילד הקטן מגיע ואומר: סבתא! סוף-סוף באת! עכשיו לא חסר לנו בבית כלום! שואלת אותו הסבתא: למה? אומר הילד: כי מתי שהתקשרת, אמא אמרה: רק זה חסר לי עכשיו...

נערך לאחרונה ב:
אפשר לעשות, שרואים אדם מחזיק ספר על שלום בית, ובינתיים צועק על אשתו,
או אדם מחזיק ספר על 'כמה חשוב לשמור על הבריאה' ובינתיים דורך על פרחים,
קורא ספר על כמה מזיק לעשן ותוך כדי מעשן... וכיוצא באלו.
1768086431036.png

צריך שהקונה יחזיק רק f לא? כי עוד f- הוא צריך שיהיה לו כמה כדי שיוכל לקבל עוד...
חשבתי על זה אבל החלטתי לא להשקיע יותר מדי זמן בבדיחה כשהעניין מובן בצירוף הטקסט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה