בדיחות של מתכנתים - באוירת הפורים :-)

ג'יני: אני אגשים לך משאלה אחת, אבל ישנם 3 חוקים,
אסור לבקש להרוג מישהו.
אסור לבקש שמישהו יתאהב.
אסור לבקש כסף.
אני: הלוואי שהיה לי אלגוריתם מיון בסיבוכיות O(1)
ג'יני: אז יש 4 חוקים.

....

If you could end Covid-19 by sacrificing a JavaScript framework, which one would you choose and why Angular?

[אם היית יכול להביא סוף לקורונה ע"י הקרבת פריימוורק JavaScript, באיזה מהן היית בוחר, ומדוע אנגולר?]

;)

If you could end Covid-19 by sacrificing a JavaScript framework, which one would you choose and why Angular?

[אם היית יכול להביא סוף לקורונה ע"י הקרבת פריימוורק JavaScript, באיזה מהן היית בוחר, ומדוע אנגולר?]

;)
יש משהו שגם מבין את הבדיחה וגם צריך תרגום לעברית ?

שורה של CSS שיסדר לכם את האתר הזה ;)
CSS:
.samItem {
    display: none;
}

אפשר לשמור את זה לאתר הזה באמצעות תוסף זה.

שורה של CSS שיסדר לכם את האתר הזה ;)
ולהרצה ישירה בקונסול:
JavaScript:
$$('.samItem').forEach(item => item.style.display = 'none')
גם זה לא יזיק בעת הזאת:
JavaScript:
$('[data-nav-id="courses"]')[0].style.display = 'none'

ולהרצה ישירה בקונסול:
JavaScript:
$$('.samItem').forEach(item => item.style.display = 'none')
גם זה לא יזיק בעת הזאת:
JavaScript:
$('[data-nav-id="courses"]')[0].style.display = 'none'

אפשר הוראות מפורטות לבורים בתכנות??????????????????

הצ'קלקות שבפרסומות משגעות אותי כבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה