כללי בדיקה באקרוברט

• פותח הנושא RE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו יודע איך ניתן לבדוק את מרכיב הצבעים באקרוברט

• הוסף לסימניות
איזו גירסה? עברית אנגלית?

• הוסף לסימניות
Advanced > Output Preview

• הוסף לסימניות
למה מעוד איזו בחינה אפשר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PURE;296394:
למה מעוד איזו בחינה אפשר?

אפשר לבצע מגוון של בדיקות, שביניהן:
  • בדיקת הפרדות הצבע.
  • בדיקה ויזואלית של תוצאת השימוש ב-Overprint
  • בדיקה טכנית של המקומות בהם מוגדר Overprint
  • בדיקת אחןז הכיסוי של הצבע
  • בדיקת סוגי המרכיבים של המסמך ומצב הצבע שלהם
  • בדיקת איכות התמונות

• הוסף לסימניות
אני משתמש באקרובט 7.
ואני רואה תצוגת אוברפרינט.
לא זכור לי שהגדרתי משהו מיוחד. אבל אני יודע שרק אני רואה.

במה זה תלוי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;296582:
אני משתמש באקרובט 7.
ואני רואה תצוגת אוברפרינט.
לא זכור לי שהגדרתי משהו מיוחד. אבל אני יודע שרק אני רואה.

במה זה תלוי?

למיטב זיכרוני, תצוגת האוברפרינט באקרובט 7 מופעלת (או מבוטלת) באמצעות Advanced > Overprint Preview.

• הוסף לסימניות
אכן.
Ctrl+Shift+7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה