דרוש מידע בדיקה גנטית די אן אי להרזייה - מישהו מכיר באופן אישי?

• הוסף לסימניות
ראיתי כאן בפרוג פרסומת על חברת - MyGenes
וכאחד שמחפש פתרון לעודף משקל (כיום מוריד יפה ב"ה עם זריקות אבל מחפש פתרון יותר טוב)
מעניין אותי לשמוע ממישהו שהתנסה בעצמו עם התהליך ולא מגוף שני וכדומה...

• הוסף לסימניות
בברור מולם זה עולה כ5500 ש"ח
האם יש מימון מקופת חולים? יש למישהו את המידע בעניין?

• הוסף לסימניות
בברור מולם זה עולה כ5500 ש"ח
האם יש מימון מקופת חולים? יש למישהו את המידע בעניין?
הם ניסו לגרום לכם להרגיש דפוקים אם אתם לא סוגרים איתם כאן ועכשיו??
משום מה לא הרגיש לי חלק העניין הזה, אני ביקשתי מהם המלצות של רופא למשל, הוא התחמק ממני, והיה די מניפולטיבי. מצליחנים תמיד ייתנו לך ממליצים. ואף פעם לא ינסו לסגור עוד היום, באיומים שאם לא תסגור תצטרך לחכות עד מאי 2026. בקיצור, אשמח מאוד שמישהו יפריך לי את ההרגשה הזו, הלוואי שהעסק הזה אמיתי.

• הוסף לסימניות
הם ניסו לגרום לכם להרגיש דפוקים אם אתם לא סוגרים איתם כאן ועכשיו??
משום מה לא הרגיש לי חלק העניין הזה, אני ביקשתי מהם המלצות של רופא למשל, הוא התחמק ממני, והיה די מניפולטיבי. מצליחנים תמיד ייתנו לך ממליצים. ואף פעם לא ינסו לסגור עוד היום, באיומים שאם לא תסגור תצטרך לחכות עד מאי 2026. בקיצור, אשמח מאוד שמישהו יפריך לי את ההרגשה הזו, הלוואי שהעסק הזה אמיתי.
גם אני הרגשתי כך ודווקא לכן לא סגרתי איתם
חוץ מזה שבאשכולות אחרים כאן זה נשמע כמו כל דיאטה + חשש לנוכלות

• הוסף לסימניות
עוד אשכול:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה